Selçuklu Belediyesine 3 ödül birden

Güncelleme Tarihi:

Selçuklu Belediyesine 3 ödül birden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2018 14:43

Selçuklu Belediyesine 3 ödül birden

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- SELÇUKLU Belediyesi,  Türkiye’nin en prestijli organizasyonlarından olan "Sign of the City Awards" 2018 yarışmasında Selçuklu Kongre Merkezi, Konya Tropikal Kelebek Bahçesi ve SOBE ile üç ödüle birden layık görüldü.
Türk gayrimenkul sektörünün en önemli ödüllerinden olan "Sign of the City Awards " 2018'de ödüller sahiplerini buldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da katıldığı ödül gecesinde Selçuklu Belediyesi; Selçuklu Kongre Merkezi ile En İyi Sosyo-Kültürel Yapı,Tropikal Kelebek Bahçesi ile En İyi Mimari Tasarım, SOBE ile de En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülüne layık görüldü.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,gecede Selçuklu Belediyesi'nin ödülünü  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın elinden aldı. Törende Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve yetkili personeller de hazır bulundu. 
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı," Selçuklu Belediyesi olarak şehrimize turizm, kongre turizmi ve sağlık alanlarında değer katacak 3 önemli başyapıt kazandırdık. Bu önemli yatırımların böylesine güzel ve anlamlı bir organizasyonda ödül alması yaptığımız yatırımların ne kadar isabetli ve gerekli olduğunun göstergesidir. Bu yatırımların Konya'nın gelişimi ve geleceği açısından sağladığı katma değerlerin ulusal ve uluslararası düzeylerde takdir görmesi bizlere yeni proje ve eserler kazandırma noktasında daha da teşvik edici oluyor" dedi.     

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!