Selçuk Kent Konseyi, TBMM'yi ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Selçuk Kent Konseyi, TBMMyi ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2018 16:31

Selçuk Kent Konseyi, TBMM'yi ziyaret etti

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- SELÇUKLU Kent Konseyi Başkanı, TÜGVA Konya Çalışan Gençlik Koordinatörü Veli Vural, yönetim kurulu üyeleri ve temsilcileriyle Ankara’da, Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaretlerde bulundu. 
Türkiye’de ilk defa Selçuklu Belediyesi tarafından çalışan gençlerin sosyal hayatına zenginlik kazandırmak amacıyla büyük bir tesis bünyesinde kurulan Selçuklu Kent Konseyi Çalışan Gençlik Merkezi, Türkiye Büyük Millet Meclisinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi Ak Parti grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünyaya seslenişini dinledi. Selçuklu Kent Konseyi Başkanı Veli Vural ve yönetim kurulu üyeleri toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir hatıra fotoğrafı çektirdi.
Orman ve Su İşleri eski bakan yardımcısı, 22 - 23. dönem Konya Milletvekili ve Ak Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Harun  Tüfekci'yi ziyaret eden Konya Çalışan Gençlik Meclisi üyeleri yaptıkları faaliyetlerle ilgili bilgi verdi. Gençlerin kendilerini iyi yetiştirmelerini, ülke meselelerinde önemli görevleri üstlenmelerini isteyen Tüfekçi, ülkenin geleceğini gençlerin belirleyeceğini,  milli ve manevi değerlerine bağlı gençliğin önünde hiçbir engelin tutunamayacağını belirtti.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!