Engelliler Gününde, Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu

Güncelleme Tarihi:

Engelliler Gününde, Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2018 17:42

Engelliler Gününde, Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu

Haberin Devamı

Atilla MEMİŞ/AKŞEHİR,(Konya)(DHA)- AKŞEHİR Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' nedeniyle  Özel Umut Bakım Merkezinde tedavi altında bulunan öğrenciler ziyaret etti. Ziyarette Aliye Akyüz (19), sembolik olarak belediye başkanlığı koltuğuna oturdu.  
Belediye Başkanı Salih Akkaya, ziyaret sırasında öğrencilerle sohbet etti. Başkanlık koltuğuna ise sembolik olarak öğrencilerden Aliye Akyüz oturdu. Akyüz, belediye başkanı olarak engelliler için akülü araç, tekerlekli sandalye yardımları ve engelliler için iş imkanları istedi.  
Belediye Başkanı  Salih Akkaya’da engelli vatandaşlar için hizmet ve proje üretmeye devam ettiklerini belirterek “Daha önce Akşehir Belediyesi olarak akülü engelli aracı dağıtımlarını gerçekleştirmiştik ama Aliye Başkanımızın bu mutlu gününde isteğini yerine getirmek için çalışmalara tekrar başlayalım. Birde İş imkânı noktasında tabi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan talimatları ile her kurum çalıştırdığı personel sayısının belli bir oranda engelli kardeşimizi çalıştırmak zorundadır. Bunların sayıların zamanla artması söz konusu olabilir inşallah bizde bunları gerekli yerlere iletelim” dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!