Vali Akın okullarda incelemelerde bulundu

Güncelleme Tarihi:

Vali Akın okullarda incelemelerde bulundu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2018 08:36

Vali Akın okullarda incelemelerde bulundu

Haberin Devamı

Salih GÜNER, KIRŞEHİR (DHA)-Vali İbrahim Akın, Hayriye Kımçak Anadolu Lisesi ve Hüsnü Özyeğin İlkokulu’nda incelemelerde bulundu.

İlk olarak Hayriye Kımçak Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek Okul Müdürü Fahrettin Tekin’den okul hakkında bilgiler alan Vali İbrahim Akın, ardından Hüsnü Özyeğin İlkokulu’nda incelemelerde bulundu. Burada Okul Müdürü Mübin Demircan’dan okul hakkında bilgiler alan ve öğrencilerin durumunu öğrenen Vali Akın’a İl Milli Eğitim Müdür Vekili Muhsin Kaya da eşlik etti.

Okul ziyaretleri sırasında öğrencilerin yoğun sevgisiyle karşılaşan Vali İbrahim Akın, yaptığı konuşmada, öğrencilerimize bilginin yanı sıra değerler eğitimi vererek hayata hazırlama gayretinde olduklarını söyledi.

Eğitimde marka kent olan Kırşehir’de eğitim kalitesini daha da yükseltmek adına önemli çalışmalar yürüttüklerini belirten Vali İbrahim Akın, “Öğrencilerimizin sağlıklı ortamlarda eğitim görmeleri için gereken bütün tedbirleri alıyoruz. Bilgili, donanımlı, milli ve manevi değerlere saygılı, gelişen teknolojiye ayak uyduran ve bu teknolojiyi en faydalı şekilde kullanmayı bilen nesiller yetiştirmek en büyük arzumuz. Kutsal bir mesleğe sahip olan öğretmenlerimize ve ailelere, öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamakta önemli görevler düşmektedir. Bu vesileyle, tüm eğitim camiamıza ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Okullarda Öğretmenler Odasında öğretmenlerle de toplantı yapan Vali İbrahim Akın’ın ziyareti, öğrencilerle sohbet etmesi ve okul binalarında incelemelerde bulunması ile sona erdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!