Kırşehir TSO Başkanı Ekicioğlu görevinden istifa etti

Güncelleme Tarihi:

Kırşehir TSO Başkanı Ekicioğlu görevinden istifa etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2018 11:55

Kırşehir TSO Başkanı Ekicioğlu görevinden istifa etti

Haberin Devamı

Salih GÜNER, KIRŞEHİR (DHA)-Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini 6 yıldır başarıyla yürüten, partiler üstü yapısıyla herkesin sevgi, saygı ve desteğini alan Selahattin Ekicioğlu 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kırşehir Belediye Başkanlığı’na aday adayı olmak için dün görevinden istifa etti
İstifa dilekçesini basın huzurunda imzalayarak görevinden ayrılan Selahattin Ekicioğlu, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Kırşehir’e yıllardır ticarette ve oda başkanı olarak hizmet ettim. Bunları yaparken hep birleştiricilik, bütünleştiricilik ve kardeşlik içinde yaptığıma inanıyorum. Kimseyi ötekileştirmeden, siyasi görüş ve düşüncesine bakmadan herkesle birlikte oldum, Kırşehir’e kim hizmet ediyorsa, gerek belediye başkanı, gerek milletvekili, gerekse sivil toplum başkanı olarak onların yanında oldum ve elimden gelen destek ve katkıyı sundum. Çünkü hepimiz bu ilde yaşıyor, ekmeğini yiyor, suyunu içiyoruz. Bu ilin daha güzel, daha modern, daha yaşanılır bir kent olmasına hepimizin katkı sunması gerekiyor.  Elbette herkes gibi benim de bir siyasi görüş ve düşüncem vardır. Ama bunu ne işimde, ne de başında bulunduğum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevim sırasında yapmadım, yapılmasına da izin vermedim. Kırşehir’in bir çok sorunu var, bunları Oda Başkanı olarak yıllardır hep gündemde tutmaya ve çözümüne katkı sunmaya çalıştım.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!