Vali Bilgin, Türk Akım Projesi şantiye alanında incelemelerde bulundu

Güncelleme Tarihi:

Vali Bilgin, Türk Akım Projesi şantiye alanında incelemelerde bulundu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2018 11:43

Vali Bilgin, Türk Akım Projesi şantiye alanında incelemelerde bulundu

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/VİZE(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ Valisi Osman Bilgin, Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde bulunan Türk Akım Projesi şantiye alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Vize ilçesinin Kıyıköy beldesini ziyaret eden Vali Bilgin, ilk olarak Türk Akım Projesi Şantiye Alanını ziyaret ederek burada bir toplantı gerçekleştirdi ve incelemelerde bulundu.Vali Bilgin, daha sonra Kıyıköy Romanlarını Kalkındırma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Vali Osman Bilgin, Kıyıköy Romanlarını Kalkındırma ve Dayanışma Derneğini ziyaretinin ardından, Kıyıköy Belde yatırımlarını kontrol etmek amacıyla KıyıköyBelediyesini ziyaret ederek burada bir toplantı gerçekleştirdi ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Vali Bilgin, Kıyıköy belde ziyaretleri kapsamında Kıyıköy Resort Hotel'e bir ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu ve bölgenin turistik açıdan önemine vurgu yaptı.Vali Bilgin, son olarak Kıyıköy Beldesinde bulunan yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği Aya Nikola Manastırını ziyaret ederek yapılan restorasyon çalışmalarını inceledi. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!