Vali Bilgin: Kırklareli’ne huzurköy adında bir huzurevi yapacağız

Güncelleme Tarihi:

Vali Bilgin: Kırklareli’ne huzurköy adında bir huzurevi yapacağız
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2018 16:44

Vali Bilgin: Kırklareli’ne huzurköy adında bir huzurevi yapacağız

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ  Valisi Osman Bilgin, "İlimizde huzurköy adında bir huzurevi yapacağız” dedi.

Vali Osman Bilgin, Lüleburgaz Kaymakam Vekili Babaeski Kaymakamı Hakan Özarslan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ve Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sami Saçkan ile birlikte Lüleburgaz ilçesindeki Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Osman Bilgin, "Lüleburgaz huzurevimizi daha önce ziyaret edememiştik. Çok istememize rağmen bugüne kısmet oldu. Size güzel bir haberimiz de var. İlimizde ‘Huzurköy’ adında bir huzurevi yapacağız. Bahçesi olan, çiftçilik yapabileceğiniz, evcil hayvan besleyebileceğiniz bir huzurevi olacak. Bu huzurevi modeli sadece Kırklareli’ne değil ilçelere de yerleşecek bir model olacak. Buraya katkıda bulunan sosyal hizmetler müdürümüze, başsavcımıza özellikle belediye başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli kentte tüm birey ve kurumlarla birlikte çalışıldığını ifade ederek şunları söyledi:

"Burada olduğum için mutlu oldum. Sayın Valimizin de dediği gibi Lüleburgaz’da uyum içerisinde Lüleburgaz için, Lüleburgaz’da hayatın daha huzurlu, daha rahat ve daha ferah bir ortamda devam edebilmesi için çalışmalarımıza hep beraber uyum içerisinde devam ediyoruz.”

Vali Bilgin, Belediye Başkanı Dr. Gerenli ve Cumhuriyet Başsavcısı Saçkan, ziyaret sırasında yaşlılarla sohbet ederek onların sorunlarını dinleyerek onlara hediyeler sundu. Vali Bilgin, ziyaret sırasında yaşlılarla bocce oynadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!