Rektör Prof.Dr. Şengörür: Yüksekokulda uygulama odaklı eğitim vermenin öğrencilerin kariyerlerinin gelişmesinde faydalı olacak

Güncelleme Tarihi:

Rektör Prof.Dr. Şengörür: Yüksekokulda uygulama odaklı eğitim vermenin öğrencilerin kariyerlerinin gelişmesinde faydalı olacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2018 10:58

Rektör Prof.Dr. Şengörür: Yüksekokulda uygulama odaklı eğitim vermenin öğrencilerin kariyerlerinin gelişmesinde faydalı olacak

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ(DHA)-KIRKLARELİ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, “İki yıl süre ile eğitim veren Meslek Yüksekokulunda uygulama odaklı eğitim vermenin öğrencilerin kariyerlerini geliştirmelerinde faydalı olacak” dedi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür başkanlığında, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İskender Gümüş ve akademik personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kavaklı Yerleşkesinde düzenlenen toplantıda Sosyal Bilimler MYO’nun hedefleri ve bu hedeflere ulaşmak için atılması gereken adımlar ele alındı.

Toplantının açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür yaptı. Akademik ve idari personelin özverili bir şekilde görevini yerine getirmesinin Kırklareli Üniversitesi’nin en çok tercih edilen ve topluma yol gösteren bir üniversite olma misyonuna önemli katkılar sunacağını ifade eden Prof. Dr. Şengörür, iki yıl süreyle eğitim veren Meslek Yüksekokulu’nda uygulama odaklı eğitim vermenin öğrencilerin kariyerlerini geliştirmelerinde faydalı olacağını belirtti.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İskender Gümüş ise; MYO’nun mevcut durumu ve 2017-2018 akademik yılında gerçekleştirilen çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı.

Açılış konuşmalarından sonra Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Cemal Çevik, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Berna Dömbekçi Özçelik, Dış Ticaret Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Yasemin Bilir, Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Öğr. Gör. Kader Akdağ Sarı, Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Fatih Söğüt ile Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Ferit Demirbay, bölümleri hakkında sunumlar yaptı.

Akademik Kurul toplantısı, öğretim üye ve elemanlarının görüş, öneri ve katkılarının alınmasının ardından Rektör Şengörür, doktora eğitimlerini tamamlayan Dr. Öğretim Üyesi Yasemin Bilir ve Dr. Öğretim Görevlisi Ahmet Oğuz Akgüneş’’e cübbelerini giydirmesiyle sona erdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!