Kırklareli Üniversitesi'nde çocuk şenliği

Güncelleme Tarihi:

Kırklareli Üniversitesinde çocuk şenliği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2018 10:53

Kırklareli Üniversitesi'nde çocuk şenliği

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ(DHA)-KIRKLARELİ Üniversitesi Tiyatro Kulübü'nün alt kolu olan Grup Ebe Sobe tarafından Rektörlük Kültür Merkezi'nde 3'üncü Çocuk Şenliği düzenlendi.

Çocuk Şenliği'nde sadece çocukların değil büyüklerin de ilgisini toplayan 4 oyun sahnelendi. Her oyundan sonra çocuklara oyunu beğenip beğenmedikleri ve akıllarına bir soru takılıp takılmadıkları oyuncular tarafından soruldu. Sorularını çok heyecanlı bir şekilde soran çocuklar, sonrasında eğlenceli dans müzikleri eşliğinde doyasıya dans eğlendi.  Mısır'daki küçük bir kralı anlatarak çocuklara müze ve tarih sevgisi aşılayan Çocuk Kral'daki dansları merakla izleyip taklit etmeye çalışan minikler, şenlik girişinde Tiyatro Kulübü üyeleri tarafından hediye edilen balonlarla danslarına hareket kattı. Oyunların ardından çizgi karakterler tarafından miniklere hikaye ve boyama kitapları dağıtıldı.

Grup Ebe Sobe çocuk oyunu sorumlusu olan Ceylan Altınöz, Tiyatro Kulübü'ne teşekkür ederek, "Şenlikten akıllarda kalan en güzel anı çocukların yüzündeki gülümseme oldu. Gün boyu doyasıya eğlenen çocuklar ve aileleri şenlikten mutlu bir şekilde ayrıldı" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!