Minik öğrencilerden Mehmetçiklere mektuplu destek

Güncelleme Tarihi:

Minik öğrencilerden Mehmetçiklere mektuplu destek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2019 17:11

Minik öğrencilerden Mehmetçiklere mektuplu destek

Haberin Devamı

Metin KARAKUŞ/BABAESKİ (Kırklareli)(DHA)-KIRKLARELİ’nin Babaeski İlçesine bağlı Nadırlı Köyü’nde, Mehmet Fevzi Özdemir İlk ve Ortaokulu  öğrencileri, 'Barış Pınarı Harekâtı’na katılan askerlere moral mektubu yazdı. 

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla Suriye'nin kuzeyin sürdürülen Barış Pınarı Harekâtı’na, katılan askerlere Nadırlı köyünde eğitim gören öğrencilerden mektuplu destek verildi. Nadırlıköyü Mehmet Fevzi Özdemir İlk ve Ortaokulu öğretmen ve 1 ve 8'nci sınıf kadar eğitim gören 92 öğrenci, kendi elleriyle duygu ve düşüncelerini  kaleme aldığı mektupları,Mehmetçiğe ulaşması için  Şanlıurfa 1'nci Piyade Hudut Bölüğü Merkez Komutanlığı Ceylanpınarı adresine  gönderdi.

Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat, "İlçemiz Nadırlı Mehmet Fevzi Özdemir İlkokulu ve Ortaokulu’nun 92 öğrencisi Barış Pınarı Harekâtı’nda vatanı için çarpışan kahraman Türk ordusunun Mehmetçiklerine iletilmek üzere duygularını kaleme aldıkları moral mektuplarını gönderdiler. Bu anlamlı ve çok değerli davranışlarından dolayı okulumuzun idareci, öğretmen ve çok kıymetli öğrencilerine teşekkürü bir borç biliyorum. Biz hep birlikte Türkiye’yiz. Biz büyük ve asil bir milletiz. Bu ruhu evlatlarımıza verebilmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Türk Ordusu, Dünyanın hiçbir ordusunda seninkinden daha temiz daha sağlam bir askere rast gelinmemiştir" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!