Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz’a veda yemeği düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz’a veda yemeği düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2018 12:05

Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz’a veda yemeği düzenlendi

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Valiliğinden Ankara’da Mülkiye Başmüfettişliği’ne atanan Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz onuruna  veda yemeği ve programı düzenlendi. 
Kırıkkale Valiliği tarafından bir düğün salonunda düzenlenen programda konuşan Vali Haktankaçmaz, görev yaptığı 2.5 yılı değerlendirdi. Haktankaçmaz, “Yaptığım her iş Kırıkkale'nin ve ülkemizin menfaatineydi. Eksiklerimiz veya fazlamız olmuştur ancak bir kastımız olmamıştır. Kusurumuz elbette olmuştur. Bir karar aldıysak bunu tartışarak almışızdır. Doğru bir iş yaptıysak bunun sevabı hepimize. Hiçbir işi tek başıma yapmadım. Hep birlikte yaptık. Kırıkkale'de kaldığım 2,5 yıl dolu dolu geçti. Her anında bir aradaydık, beraberdik. Önemli olan Kırıkkale'nin sevgisini kazanmaktı. İnşallah kazanmışızdır. Bundan sonra ne olur ne olmaz ama benim için ulaşılabilecek en güzel makam Kırıkkalelilerin Valisi olmaktı. Bundan daha yüksek bir makamda tanımıyorum" dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da kente yaptığı hizmetlerden dolayı Vali Haktankaçmaz'a teşekkür ederek, kendisinin zor süreçte Kırıkkale Valisi olarak önemli işler yaptığını ifade etti.
Vali Haktankaçmaz, veda programında kendisi için hazırlanan slayt gösterisini izlerken duygulu anlar yaşadı. Programa katılan Vali Haktankaçmaz'ın babası Abdullah Haktankaçmaz’da Kırıkkale için yazdığı şiiri okudu.
Haktankaçmaz program sonunda katılanlarla helalleşti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!