Scania'nın showrumuna 2 valili açılış

Güncelleme Tarihi:

Scanianın showrumuna 2 valili açılış
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2018 09:31

TÜRKİYE'de ağır vasıta ve çekici sektörünün dev firması Scania satış ve servis showrumu Kayseri-Adana karayolunda 2  komşu ilin valisinin  katıldığı törenle açıldı.

Haberin Devamı

ÜLKE genelinde araç sektöründe önemli bir paya sahip olan Doğuş Holding'in otomotiv kuruluşlarından olan Scania Özaltın Ağır Vasıta törenle hizmet vermeye başladı.

Açılışa Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş,TOBB yönetim kurulu üyesi, Nevşehir Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Arif Parmaksız, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gür Çağdaş, Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, Kayseri Sanayi Odası ve Ticaret Odası başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Showroom sahibi Faruk Özaltun, Kayseri-Adana karayolundaki kurulan bu tesisin 4 bin metrekare kapalı alanda 25 personelle hizmet vereceğini aynı zamanda soğuk ürün taşımacılığı önde gelen markası Thermo King'inde yetkili satıcısı olduklarını belirtti.

Haberin Devamı

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gür Çağdaş ise yaptığı konuşmada  Scania markasının 1994 yılından itibaren Türkiye pazarında bulunduğuna dikkat çekerek " Özaltun ailesinin yaptığı yatırımla gücümüze güç kattık.

Türkiye açıklanan büyüme rakamlarında ilk çeyrekte yüzde 7,4 büyüme gerçekleşmişti. Tüm olumsuzluklara rağmen artık kırılgan bir ekonomimiz değil, direnç gösteren bir ekonomimiz var. Otomotivde pazar yüzde 10 azaldı. Yeni hükümetle umarım bu daralma giderilecektir." diye konuştu.

 

BAKMADAN GEÇME!