Off-Road motor sporları tutkunları Erciyes'te buluştu

Güncelleme Tarihi:

Off-Road motor sporları tutkunları Erciyeste buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2019 16:12

Off-Road motor sporları tutkunları Erciyes'te buluştu

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - ANTALYA Off-Road Motor Sporları Kulübü üyeleri Erciyes'te buluştu. Spor kulübü üyeleri arazi araçlarını 3 bin 400 metre yüksekliğe sürerek parkurda inceleme yaptılar.
Kış sporlarının önemli merkezlerinden olan Erciyes, bisikletin ardından off road sporlarının merkezi olma yönünde önemli girişimlerde bulundu. Erciyes A.Ş. ve Antalya Offroad ve Motor Sporları Kulübü organizasyonu ile Erciyes Dağı’nda buluşan macera severler zirvede off-road heyecanı yaşadı. Antalya Off-Road Motor Sporları Kulübü Başkanı Erol Karagöz yaptığı açıklamada, “Antalya’daki off-road meraklıları olarak Erciyes’te unutulmaz bir sürüş keyfi yaşadık. Burası müthiş arazi şartlarına sahip. Erciyes’in zirvesinde bu sporu yapmak gerçekten bizler için bir ayrıcalık oldu. Bu spor dalına gönül vermiş olan tutkunlara Erciyes Dağı’ndaki bu imkânları da elimizden geldiğince anlatacağız.” dedi.
Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı da “Bütün gayretimiz Erciyes'i kışın uluslararası bir kayak merkezi, yazın da alternatif sporun yapıldığı spor merkezi olarak dört mevsim Kayseri’nin ve ülkenin hizmetinde tutmak. Bugün Erciyes; zirve tırmanışı, yürüyüş, bisiklet çadır kamp, atv safari, atlı gezinti gibi çeşitli aktiviteler ile doğaseverlere geniş imkân sunmanın dışında yarışlar, festivaller, sosyal ve sportif etkinlikler için güzel bir mecra haline geldi. Dağımız motor sporları için de çok zengin imkânlar sunuyor. Antalya’dan gelen off-road tutkunları burada volkanik arazide sürüş yaparak 3 bin 400 metreye tırmandılar.”diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!