Kızılay yöneticilerinden Vali Kamçı’ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kızılay yöneticilerinden Vali Kamçı’ya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2018 11:58

Kızılay yöneticilerinden Vali Kamçı’ya ziyaret

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Valisi Süleyman Kamçı, 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası münasebetiyle Kızılay Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç ve beraberindeki yöneticileri kabul etti.

Vali Kamçı, kabulde yaptığı konuşmada, Kızılay’ın haftasını kutlayarak, Kızılay’ın ülkemiz için çok önemli bir yeri bulunduğunu söyledi. Kızılay’ın, ülkemiz açısından önemli bir kurum olduğunu vurgulayan Kamçı,  “ Kızılay, vatandaşlarımız için kurulmuş bir teşkilat. 150 yıllık bir geçmişi var. Türkiye’nin en saygın kuruluşlarından birisi. Yurtiçi veya yurtdışında nerde ihtiyaç sahibi insan varsa oraya koşmuş, sıcak çorbasını Kızılay takdim etmiştir. İlimizde de Kızılay, kadın ve gençlik kollarıyla çalışmalarına arar vermeden devam ediyor. Kızılay Hastanesi ve kan merkezi oldukça iyi durumda. Çalışmalarından dolayı Türkiye birinciliği almış bir kurum. Kayseri’nin birinci olması bizler adına sevindirici bir durum. Bu fedakârlık işini gerektiren kurumda güzel çalışmalarınızdan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Nice 150 yıllara diliyorum.” dedi.

Kızılay Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç ise Kayseri Kızılay’ının Türkiye genelinde en üst seviyede çalışan kurumlardan birisi olduğunu belirterek, “Bu çalışmaları yaparken de Valimizin önemli desteklerini görüyoruz. Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!