KGC'den Vali Günaydın'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

KGCden Vali Günaydına ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2018 14:39

KGC'den Vali Günaydın'a ziyaret

Haberin Devamı

Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Veli Altınkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Şehmus Günaydın'ı ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Kayseri basınından bahseden Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, şehirdeki basın kuruluşlarının her zaman ülkenin hak ve menfaatlerini gözeterek yöneticiler ile birlikte uyum içinde çalıştıklarını söyledi. 

Gazetecileri makamında ağırlayan Vali Şehmus Günaydın ise, "Elbette ki kamu görevlilerinin birinci görevi vatandaşa hizmet görevini en iyi şekilde yerine getirmek. Bunu yaparken sizler gibi bu işin içerisinde olan, yoğrulan, gündemi takip eden, her yere rahatlıkla ulaşan kişilerin desteği, katkısı bizler için çok önemlidir. Ülkemiz 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında milletçe sağlam durdu, iradesini ortaya koydu. Bütün kesimlerce ellerimizdeki şanlı bayrağımızla bu hainlere 'dur' dedik. Sizlerin de bildiği gibi Isparta o dönemde önemli bir merkezdi. O gece ortaya çıkan muhteşem karşı koymada en büyük destekçilerimizden bir tanesi de gazeteci arkadaşımızdı. Gazeteci arkadaşımızın beni arayarak verdiği bilgilerle, arkadaşlarımızın o hainlere karşı göstermiş oldukları kararlı duruş önemli. O duruşun ortaya çıkmasında basın mensubu arkadaşımızın da bize yaptığı katkı çok önemli ve anlamlı. Bu nedenle ülkemiz için hayati bir konuda basın mensubu arkadaşımızın bizi hemen haberdar etmesi, bu ülkenin ferdi olarak yapması gerekeni hızlı bir şekilde yapması bizim işimizi kolaylaştırdı. Bu nedenle biz sizleri önemsiyoruz. Sizlerin, bizlere çok önemli katkılar vereceğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!