Kazada ölen 2 KASKİ çalışanının ailelerine ferdi kaza sigortası bedelleri ödendi

Güncelleme Tarihi:

Kazada ölen 2 KASKİ çalışanının ailelerine ferdi kaza sigortası bedelleri ödendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2020 14:20

Kazada ölen 2 KASKİ çalışanının ailelerine ferdi kaza sigortası bedelleri ödendi

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ'nin Hacılar ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan su tankerinin savrularak bağ evine dalması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesine bağlı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) çalışanı Ahmet Karaçam (43) ve Ali Suna’nın (30) ailelerine ferdi kaza sigortasından temin edilen 50'şer bin TL verildi.  
Geçen yıl 1 Eylül'de öğle saatlerinde yaşanan trafik kazası Hacılar- Erciyes yolunda meydana geldi. Şehir merkezine giden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi çalışanı Ahmet Altıparmak (36) yönetimindeki  38 YL 778  KASKİ'ye ait plakalı su tankeri virajda kontrolden çıkarak savruldu. Tanker, yol kenarında bulunan,, Fatma- Nuhu Abravcı çiftine ait müstakil bağ evine daldı. Tanker hızla girdiği evin içinde devrildi. Kazada KASKİ çalışanları Ahmet Altıparmak, Ali Suna Ahmet Karaçam ve ev sahibinin eşi Fatma Abravcı (55) olay yerinde hayatını kaybetti.  
Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanlığı tarafından yaklaşık 7 yıldır tüm üyelerine sosyal proje kapsamında ferdi kaza sigortası yaptırıldığını belirten Hak-İş Konfederasyonu İl Başkanı ve Hizmet - İş Sendikası Şube Başkanı Serhat Çelik, “Elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden KASKİ Genel Müdürlüğü üyelerimiz Ali Suna ve Ahmet Karaçam’ın ailelerine girişimlerimiz sonucu sigortadan aldığımız 50’şer bin TL verilmiştir. Vermiş olduğumuz bu paralar ailelerin acılarını azaltmayacaktır. Fakat geri de bırakmış olduğu ve bize emanet olarak gördüğümüz ailelerinin ve yakınlarının az da olsa bir ihtiyacını karşılayacaktır" ifadelerini kullandı.
Diğer üyeleri Ahmet Altıparmak için çalışmaların sürdüğünü kaydeden Çelik, "Aynı olayda yaşamını kaybeden üyemiz Ahmet Altıparmak’ın ailesi içinde girişimlerimiz devam ediyor. En kısa süre içerisinde ferdi kaza sigortasından temin ettiğimiz miktarı alıp ailesine inşallah teslim edeceğiz. Hayatını kaybeden kardeşimize Allah’tan rahmet geride kalanlarına hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!