İl Başkanı Çopuroğlu, İlçe başkanları ve belediye başkanları ile görüştü

Güncelleme Tarihi:

İl Başkanı Çopuroğlu, İlçe başkanları ve belediye başkanları ile görüştü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2018 14:28

İl Başkanı Çopuroğlu, İlçe başkanları ve belediye başkanları ile görüştü

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - YAKLAŞAN 30 Mart yerel seçimleri öncesi Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, ilçe başkanları ve Ak Partili belediye başkanları ile görüştü.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan İl Başkanları toplantısının ardından İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, geldiği Kayseri'de ilçe başkanları ve Ak Partili belediye başkanları ile değerlendirme toplantısı yaptı. İl Başkanı Çopuroğlu yaptığı açıklamada " 2019 Mart ayında yapılacak mahalli idareler seçimleri ile ilgili takvim belli oldu. 5 Kasım'da aday adaylık süreci başlayacak ve 12 Kasım'a da sona erecek. Bu süreçte biz elimizdeki bilgi ve doneleri Genel Başkan Yardımcılarımıza iletmek sureti ile şehrin bir profilini çıkartıp Cumhurbaşkanımıza sunulmasını arz edeceğiz. Bize müracaat edenlerin toplumda karşılığı olup olmadığı ile alakalı araştırmaları saha da yapıyoruz. 5 farklı anket yapmak sureti ile bunu destekliyoruz. Bu bilgileri genel merkezimize sunacağız. Zannederim Aralık ortası gibi adaylarımız netleşecek. Tabi bize burada düşen sahadaki görüntüyü genel merkezimize olduğu gibi yansıtabilmek." dedi.

Adayların belirlenmesinde ilin katkısının da olacağını vurgulayan İl Başkanı Çopuroğlu, " Elde edilecek bilgileri sivil toplum kuruluşları ile hem basınımız ile hem de halkımız ile yeri geldiğinde ufak ya da büyük ölçekli toplantılar yapmak üzere aldığımız bilgileri genel merkezimize sunarak sürece katkı sağlamayı arzu ediyoruz. İstişareler neticesinde bereket çıkacağını umut ediyoruz. Doğru isimlerin çıkacağı kanaatindeyiz." şeklinde konuştu.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!