Erciyes'e 'Memnuniyet Yönetim Hizmet Belgesi' verildi

Güncelleme Tarihi:

Erciyese Memnuniyet Yönetim Hizmet Belgesi verildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2019 15:35

Erciyes'e 'Memnuniyet Yönetim Hizmet Belgesi' verildi

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ'de bulunan Erciyes Kayak Merkezine 'TSE-ISO 10002 ve IQNet Müşteri Memnuniyeti Yönetim Hizmet Belgesi' verildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları ile dünyanın sayılı kış turizm merkezlerinden olan Erciyes, uluslararası kayak merkezleri içinde ilk kez TSE-ISO 10002 ve IQNet Belgesine sahip oldu. Uluslararası Standartlar Organizasyonu (ISO) Uluslararası Akreditasyon Forumu (IAF), Uluslararası Belgelendirme Birliği (IQNet) ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen belgelerin Erciyes’in uluslararası platformda pazarlanması için önemli bir katkı sağlayacağını vurgulayan Başkan Memduh Büyükkılıç, "Erciyes, kalite standartları ve müşteri memnuniyeti açısından dünyanın en önemli kayak merkezi. Erciyes bizim için gurur kaynağı. Bu belgelerle hak ettiği yere gelmiş durumda. Belgelerin alınması için gayret gösteren Erciyes A.Ş. yönetimine ve personeline teşekkür ediyorum. Erciyes dağımızdaki hizmet kalitesi bu belgeleri hak ediyor” dedi.
TSE Bölge Koordinatörü Mahmut Ulaş da IQ net sertifikasıyla birlikte TSE 10002 sertifikasını uluslararası kayak merkezleri içinde ilk hak eden dağın Erciyes olduğunu ifade ederek hayırlı olması temennilerinde bulundu. Kayseri Erciyes A.Ş. tarafından yönetilen Erciyes Kış Turizm Merkezi geçen yıl alınan TSE ISO 9001 ve IQ Net belgelerinin ardından dünyanın her yerinde geçerli TSE-ISO 10002 belgesini alan ilk dağ oldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!