Büyükşehir Belediyesi USHAŞ ile protokol imzaladı

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Belediyesi USHAŞ ile protokol imzaladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2020 13:18

Büyükşehir Belediyesi USHAŞ ile protokol imzaladı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş.'nin (USHAŞ) Kayseri'de büro açması için USHAŞ Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya ile protokol imzaladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ankara temasları kapsamında USHAŞ ile protokol imzaladı. Başkan Memduh Büyükkılıç ile USHAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Mehmet Ali Yalçınkaya arasında imzalanan protokol, Erkilet Havaalanı’nda USHAŞ’ın bürosunun açılmasını ve Kayseri’de sağlık turizminin geliştirilmesi için çalışma yapılmasını kapsıyor.
Büyükşehir Belediyesi ile USHAŞ arasındaki protokolün imzası sırasında konuşan Genel Müdür Mehmet Ali Yalçınkaya, Kayseri’yi sağlık turizminde potansiyeli olan bir şehir olarak gördüklerini söyledi. USHAŞ olarak yapacaklar faaliyetlerle Kayseri’ye gelen turist sayısını ileri bir noktaya taşıyacaklarını ifade eden Yalçınkaya, "İmzaladığımız protokol ve Sayın Başkanımızla yaptığımız çalışma sağlık turizmi için önemli bir adım oldu" şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da Kayseri'deki sağlık turizmi potansiyelinin USHAŞ tarafından da takdir edildiğini belirtti. Protokolün sağlık turizminin gelişmesi için önemli bir adım olacağını ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Bir hekim olarak Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık turizminin gelişmesinde tuzu biberi olması lazım diye düşündüm. Bu doğrultuda çalışmaları hızlandırdık ve imza aşamasına geldik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kayseri’de akredite sağlık kuruluşu sayısının artırılması konusunda da USHAŞ’tan destek bekliyoruz. İnşallah bu protokol Kayseri turizminin gelişmesinde önemli bir rol üstlenecek.” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!