Büyükşehir Belediyesi 'Şehirlerarası otobüs servisi' taşımacılığına başladı

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası otobüs servisi taşımacılığına başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 16:37

Büyükşehir Belediyesi 'Şehirlerarası otobüs servisi' taşımacılığına başladı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi tarafından, şehirlerarası otobüs terminaline servis taşımacılığı hizmet vermeye başladı.  Dün gece vatandaşların hizmetine sunulan servis taşımacılığı 2 farklı güzergahta faaliyet gösterecek.

Büyükşehir  Belediyesi, şehirlerarası otobüs terminaline servis taşımacılığına 31 Ekim tarihi itibariyle başladı. Ulaşım A.Ş. bünyesinde faaliyete geçen program için  Talas ve Beyazşehir’den başlayan iki ayrı ring hattı oluşturuldu.

BEYAZŞEHİR-OTOGAR SERVİS GÜZERGAHI

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan servis taşımacılığı 05.45’te başlayıp, gün boyunca sürecek. Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, servislerini her yarım saatte bir servis kalkacağı bilgisi paylaşılırken, güzergahları ise şu şeklide ifade edildi:  " Beyazşehir-Otogar Servis güzergahı Beyazşehir Mini Terminal önünden başlayacak ve Anadolu Harikalar Diyarı, Doğu Terminali, İpek Saray, Kayseri Park, Farabi Caddesi, Fevzi Çakmak Mini Terminali, Mevlana, Yeni Adliye, Yeni Mahalle Mini Terminali ve Erkilet Bulvarı"

TALAS OTOGAR SERVİS GÜZERGAHI

Talas-Otogar servislerinin ise Talas Anayurt Beğendik önünden hareket ederek, "Mehmet Timuçin Caddesi, Halef Hoca Caddesi, Cemil Baba Mezarlığı, Talas Atatürk Bulvarı, Talas Mini Terminali, Kız Öğrenci Yurdu, Sabancı Kültür Sitesi, Yoğunburç Mini Terminali, Eski Güneş Hastanesi, Necip Fazıl Bulvarı, Koçak Parkı, Eski Terminal, Toprak Mahsulleri Ofisi, Çıraklı Eğitim Merkezi ve Keykubat" üzerinden otogara ulaşacak.   

Terminal seferlerinde toplu taşıma kartları ve bilet kullanılırken, şehir içi ücret tarifesi uygulanacak. Şehir dışından gelenlerin bilet alabilmeleri için Terminal binası içinde bilet satış ve dolum yapan 24 saat açık bir büfe ve Terminal karşısında 06.00-22:00 saatleri arasında hizmet veren Kart38 Bilet Satış ve Dolum Noktası bulunacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!