Başkan Büyükkılıç, huzurevini ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Büyükkılıç, huzurevini ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2019 16:46

Başkan Büyükkılıç, huzurevini ziyaret etti

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Huzurevini ziyaret etti. Büyükkılıç, yaşlıların istek ve taleplerini dinledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeşil Mahallede bulunan Huzurevini ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle görüşen Başkan Büyükkılıç, " Güzel insanların dualarını almak, onların gönlünde yer etmek; Gönül Belediyeciliği bu olsa gerek. Onların hizmetkarı olmak, varsa bir ihtiyaçları bunu gidermek için ziyaret ettik. Büyüklerimizin istek ve ihtiyaçlarını sorduk. Genel anlamda sıkıntı yok memnuniyet var.” dedi.
Huzurevi’nde görev yapan personelle de görüşen Başkan Büyükkılıç, iyinin de iyisi olduğunu ifade ederek, “Büyüklerimize her zaman anlayışlı yaklaşacak ve gönüllerini kırmayacaksınız. Allah’ın gönlünde yer etmek için kulunun gönlünde yer edeceksiniz. İşinizi yıllardır en güzel şekilde yapıyorsunuz ama daha dikkatli, daha vicdanlı, daha merhametli olun” şeklinde konuştu.
Ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a selam gönderen bir yaşlı " Yediriyorsunuz, içiriyorsunuz. Bize çok iyi bakıyorsunuz. Tayyip Erdoğan’a selam söyleyin. Çünkü bize bakıyor. Ne mutlu bize. Evladının bakmadığına bakıyorsunuz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!