Başkan Büyükkılıç çalışmaları yerinde inceledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Büyükkılıç çalışmaları yerinde inceledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2018 16:12

Başkan Büyükkılıç çalışmaları yerinde inceledi

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kentsel Tasarım Müdürlüğünce restorasyonu devam eden tarihi Gesi İlkokulu ve Çevre Düzenleme Çalışması alanını gezerek yetkilerden bilgi aldı.

Tarihi eserlerin onarılarak günümüzün hizmetine kazandırılması çalışmaların çok takdir topladığını ve birçok ödül ile desteklendiğini hatırlatan Başkan  Memduh Büyükkılıç, “Kentsel Tasarım Müdürlüğü’nde restorasyonu devam eden tarihi Gesi İlkokulu ve çevre düzenleme çalışmaları ile ilgili olarak alanda bir inceleme yaptık. Gesi İlkokulu ve çevre düzenleme çalışmaları ile ilgili olarak Gesi İlkokulu ve çevre düzenleme çalışmalarının   son durumu hakkında bilgi aldım. Çünkü Sadece bir okulu değil bir tarihi mekanın ve çevresi ile bir bütün olarak onarıyorsunuz. Bu bölge ayrıca tarihi bir alan olmasına karşın son derece kendisine özgün doğal yapısı olan bir bölgedir. Ayrıca yapılan çalışma Gesi ve Koramaz Vadisi Kültür alanı içerisinde bir parçadır” dedi.

Gesi İlkokulu ve çevre düzenleme çalışmalarında sona doğru gelindiğini ifade eden Büyükkılıç, örnek ve referans belediye olunmasında en büyük etkenin iyi bir planlanma ile mali kaynakların israfsız kullanımı olduğunu sözlerine ekledi.

FOTOLU

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!