İnebolu'da '29 Ekim' bisiklet turu

Güncelleme Tarihi:

İneboluda 29 Ekim bisiklet turu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2018 16:44

İnebolu'da '29 Ekim' bisiklet turu

Haberin Devamı

Barış İLYASOĞLU/İNEBOLU, (Kastamonu), (DHA)- KASTAMONU'nun İnebolu ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında bisiklet turu düzenlendi.

İnebolu Kaymakamlığı tarafından düzenlenen etkinliğe, 7'den 70'e yüzlerce vatandaş katıldı. Tarihi Türk Ocağı binası önünden başlayan etkinlik, Boyranaltı sahili boyunca sürerek yeniden Türk Ocağı binası önünde sona erdi. İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, 29 Ekim'i büyük bir gurur ve coşkuyla kutladıklarını belirterek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ilçede birlik ve beraberliği sağlamak için bisiklet turu düzenlediklerini söyledi.

Bu mücadelenin büyük güçlüklerle, zorluklarla, milli ve manevi değerle sahip çıkarak, birlik ve beraberlik duygusu içinde kazanıldığına dikkat çeken Kaymakam Atasoy, "Bizde ilçemizde birliği beraberliği sağlamak adına bu güzel ve anlamlı günde havanında güzel olmasıyla bir farkındalık yaratmak istedik. İnşallah birliğe beraberliğe vesile olur. Herkes burada güzel zaman vakit geçirdi, katılımda yoğun oldu. Sağlık Bakanlığı'mızın da belediyemize tahsis ettiği bisikletlerimiz var, onları da bisikleti olmayanlara verdik. Az önce 90 yaşında bir amca da benden bisiklet istedi. Onda bile heves var, şu anda 7'den 70'e herkes burada." dedi.

Geniş güvenlik önlemleri içinde tamamlanan bisiklet turu, Türk Ocağı binası önünde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!