Miniklerden engellilere destek

Güncelleme Tarihi:

Miniklerden engellilere destek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2019 12:31

Miniklerden engellilere destek

Haberin Devamı

KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ın Dulkadiroğlu Belediyesi’nin engellilere tekerlekli sandalye almak için yürüttüğü mavi kapak projesine Çiğdem Anaokulu'nun minik öğrencileri 30 bin kapakla destek oldu.

Dulkadiroğlu Belediyesi Engelliler Dayanışma Masası'nın mavi kapak projesine destekler büyüyerek devam ediyor. Projeye son destek minik öğrencilerden geldi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın talimatıyla engellilere daha sağlıklı ve hızlı hizmet verilmesi amacıyla kurulan Engelliler Dayanışma Masası'nca yürütülen proje destek olmak için 30 bin kapak toplayan anaokulu öğrencileri, kapakları 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde belediye görevlilerine teslim etti.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, minik öğrencileri duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, "Dulkadiroğlu Belediyesi olarak engelli bireylerimize her zaman pozitif ayrımcıyız. Onların hayatlarını daha kolay idame ettirebilmeleri adına üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Onları daha iyi anlamak ve hizmetlerimizi kolaylaştırmak adına Engelliler Dayanışma Masası’nı oluşturduk. Burada engelli bir personelimizi görevlendirerek sorunların çözümü konusunda daha anlaşılabilir bir sistem kurmuş olduk. Bugün geldiğimiz noktada engellilerimize çok faydalı işler yaptığımızı görüyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de onlara daha güzel hizmetler sunacağız. Ben bu projeye destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle minik öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve onların tüm öğrencilere örnek olduğunu belirtmek istiyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!