Elbistan Belediyesi’nden öğrencilere eğitim seti

Güncelleme Tarihi:

Elbistan Belediyesi’nden öğrencilere eğitim seti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2019 15:37

Elbistan Belediyesi’nden öğrencilere eğitim seti

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/ELBİSTAN(Kahramanmaraş), (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ın Elbistan Belediyesi, ilçedeki 3 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine eğitim seti hediye etti. Eğitim seti elleriyle dağıtan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, öğrencilere başarılar diledi.

Elbistan Belediyesi, 'Eğitime tam destek' projesi kapsamında okul çantası, defter, kalem, silgi gibi kırtasiye malzemelerinden oluşan eğitim setini ilçe genelindeki tüm ilkokul birinci sınıf öğrencilerine dağıtılmak üzere okullara gönderdi. Bu okullardan biri olan Şehit İsrafil Kargı İlkokulu’nda eğitim setlerinin dağıtımına Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt da katıldı.

Okulda minik öğrencilerin ilgisiyle karşılaşan Gürbüz, sıraya oturup onların heyecanına ortak oldu. Çocukların, geleceğin teminatı olduğunu bu nedenle de eğitime her zaman destek vereceklerini belirten Gürbüz, devletin okul kitaplarını karşıladığını hatırlatarak amaçlarının hem çocukların aile bütçelerine katkıda bulunmak hem de onları sevindirmek olduğunu söyledi. Kampanyaya destek veren hayırseverler ile sivil toplum kuruluşlarına da destek veren Başkan Mehmet Gürbüz şöyle konuştu:

"Başarı gelecekse; bu rastlantılara bağlı değildir. Siz sahip çıkarsanız, siz destek olursanız, başarı da kaçınılmaz olarak beraberinde gelecektir. Dolayısıyla biz başarılı bir nesil istiyoruz demekle o nesil elde edilmiyor maalesef. Biz, eğitim camiasının, öğretmenlerimizin ve bu anlamda mücadele eden tüm kardeşlerimizin yanında durmak zorundayız. Bunu, onlara hissettirmek zorundayız. Tüm vatandaşlarımı bu anlamda bu kampanyaya destek olmaya çağırıyorum. Çünkü bunlar hepimize ait olan değerler. Hep beraber geleceğe yürüyeceğiz. Onların bu yürüyüşte yalnız olmadıklarını göstermek için bugün buradayız. Bu desteklerimizi esirgemeden sürdüreceğiz ve her geçen gün arttıracağız."

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt da Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz'e teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!