Yaz sonrası ciltteki ölü tabakaya dikkat

Güncelleme Tarihi:

Yaz sonrası ciltteki ölü tabakaya dikkat
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2019 12:33

İzmir'in tanınmış güzellik uzmanlarından Neşe Demirtaş, yaz aylarını geride bıraktığımız günlerde cilt bakımı ilke ilgili ipuçları verdi.

Haberin Devamı

Deniz, güneş ve çevresel faktörlerin cildi ölü bir katman kapladığını belirten Demirtaş " Çevresel nedenlerden dolayı oluşan ölü katman üzerine cilde sürülen cilt yapımıza uygun ürünler kesinlikle ölü katmanı aşıp cildimizin destek ve koruyuculuğunu uygulayamaz. Mevsim değişikliklerinde mutlaka uzman bir kişiden destek almalıyız ,geleceğimize yatırım uzun yıllar sağlıklı ve güzel bir cilde sahip olmak için yazın kalınlaşmış hasar görmüş ve güneşten yanmış cildimizi vitamin ve minerallerle besleyip şımartmalıyız" dedi.

Yaz sonrası ciltteki ölü tabakaya dikkat

Kadının bakımlı olduğu sürece yaşı yoktur diyen Neşe Demirtaş, "Bu problemin ortadan kaldırılması için kaplama mikro iğneler ile derinin hem dermis hem de epidermis tabakasındaki problemler hedef alınır. Ciltte yeniden yapılanma ve iyileşme süreci başlatılır. Cilt onarma uygulamaları ile kolajen elastin liflerinin üretimi tetiklenir. Cilt gençleştirme, kırışıklık tedavileri, leke tedavileri, çatlak tedavileri, akne ve yara izlerinin tedavileri, gözenek sıkılaştırma tedavileri gibi uygulamalar yapılabilmektedir.Ciltteki yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırmak için cerrahi yöntemlerin yanında, cerrahi olmayan yöntemlerde her geçen gün sayıca artmaktadır. Ameliyatsız yüz ve vücut gençleştirme de uygulanan teknikler her hastanın cilt yapısı yaşı ve yaşam tarzıa göre değişir .Ameliyatsız gençleştirme için kendi yöntemimi tercih ediyorum kendimin uygulamış olduğu ve sonuçların çok başarılı olduğu bir yöntem her hastaya seans sayısı olarak değişiklik gösterir .

Haberin Devamı


Kırışıklık tedavisi yüz ve boyun dekolte göz altı morlukları ,göz altı torbaları, gözenek tedavisi , lekeler , lifting, sivilce izleri ve lekeleri , çatlaklar , vücut lekeleri, deformasyonlar , çiller uygulama diğer çok rağbet gören işlemlerimiz olarak öne çıkıyor" diye konuştu.

Doğum gününde sürpriz

İzmir'in tanınmış güzellik uzmanlarından Neşe Demirtaş, yakın arkadaşlarının bulunduğu doğum günü kutlamasında çok güzel bir sürprizle karsılaştı, aynı kulvarda uzun yıllar çalışan Ebru Yavuz, Demirtaş'a plaket verdi. 

Haberin Devamı

Yaz sonrası ciltteki ölü tabakaya dikkat

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!