Torbalı'da Öğretmenler Günü'ne özel kısa film

Güncelleme Tarihi:

Torbalıda Öğretmenler Gününe özel kısa film
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2018 11:55

Torbalı'da Öğretmenler Günü'ne özel kısa film

Haberin Devamı

İZMİR'in Torbalı Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kısa bir film çekerek, ilçe protokolünü bir araya getirdi. İlkokul sıralarına oturan protokol üyeleri, öğretmenlere emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Torbalı Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde farklı bir etkinlik düzenledi. Öğretmenler için kısa film çekildi. İlçenin en eski eğitim kurumlarından Kazımpaşa İlkokulu'nun tarihi binasında çekilen filmde Kaymakam Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkanı AK Partili Adnan Yaşar Görmez, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Oğuz Kesen, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Balcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şenol Topçu başta olmak üzere birçok daire müdürü ve anaokulu öğrencileri rol aldı. Protokol üyeleri, öğretmenlere emeklerinden dolayı teşekkür etti. Kısa film, Öğretmenler Günü programında izletildi.

Kendisi de eğitimci olan Başkan Görmez, "Büyük bir özveriyle, sabırla, titizlikle çalışan öğretmenlerimiz, kültürümüzü yarınlarımız olan gençlere aktarmaktadır. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum" dedi.

TORBALI (İzmir), DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!