TOBEDAK sezonu açıyor

Güncelleme Tarihi:

TOBEDAK sezonu açıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2018 11:00

TOBEDAK sezonu açıyor

Haberin Devamı

İZMİR'in Torbalı Belediyesi bünyesinde 2014 yılında kurulan Torbalı Dağcılık ve Doğa Yürüyüşleri Kulübü (TOBEDAK), 2018 kış sezonunu açıyor. Grup, sezonun ilk yürüyüşünü Şirince'deki mağaraya gerçekleştirecek.

Torbalı halkını doğayla buluşturmak, yapılan programla her hafta farklı bir doğal güzelliği gezmek amacıyla kurulan TOBEDAK, 2018 sezonunu açıyor. 4 bin üyesi bulunan kulüp, 4 Kasım'da, Kuş İni Mağarası ve Şirince Parkuru ile haziran ayına kadar sürecek yoğun bir sezona başlıyor. Kulübe üye olmak ve hafta sonları düzenlenen yürüyüşlere katılmak isteyenler, Belediye Kültür Merkezi'ne kayıt yaptırabiliyor. Her geçen yıl kendisini yenileyen ve farklı il ve ilçelere geziler düzenleyen TOBEDAK, doğa yürüyüşünü profesyonel bir şekilde yapmak isteyenlere lisans da çıkartıyor. Şu an için 50 lisanslı üyeye kavuşan TOBEDAK, ayrıca yürüyüşlere çocukları da dahil ediyor. Çocuklara doğa sevgisini aşılıyor. Kulübün, çocukları parkuruna dahil eden tek kulüp olma özelliği taşıdığı kaydedildi.

TOBEDAK Sorumlusu Selahattin Koçak, kulübe katılmak isteyenlere davette bulundu. Zorlu ve bir o kadar da eğlenceli parkurlarda çok güzel vakit geçirdiklerini dile getiren Koçak, kulübün faaliyetleri hakkında bilgi almak ve iletişim kurmak isteyenleri, Belediye Kültür Merkezi'ne beklediklerini söyledi.

İZMİR, DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!