Fabrikada temizlik görevlisine tecavüz ettiği iddia edilen şefine gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Fabrikada temizlik görevlisine tecavüz ettiği iddia edilen şefine gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2019 19:17

Fabrikada temizlik görevlisine tecavüz ettiği iddia edilen şefine gözaltı

Haberin Devamı

İbrahim DANIŞ/TORBALI (İzmir), (DHA)- İZMİR'in Torbalı ilçesindeki sigara fabrikasında, taşeron hizmet veren firmanın vardiya şefi Rasim D., temizlik görevlisi B.G. adlı kadına nitelikli cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. B.G. ile kendi rızasıyla ilişkiye girdiklerini ileri süren R.D., sevk edildiği adliyede savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.
Bugün sabah saatlerinde Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran B.G., sigara fabrikasına hizmet veren taşeron firmada temizlik görevlisi olarak çalıştığını, bir gün önce saat 18.00 sıralarında, vardiya şefi olan Rasim D.'nin kendisini malzeme deposuna çağırıp kapıyı kilitlediğini ve nitelikli cinsel istismarda bulunduğunu öne sürerek, şikayetçi oldu. B.G., korktuğu için bağıramadığını ve kimseden yardım isteyemediğini söyledi.
Bunun üzerine savcının tamimatıyla harekete geçen polis, Rasim D.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde B.G. ile kendi rızasıyla ilişkiye girdiklerini iddia eden Rasim D., işlemlerinin tamamlanmasının ardından Torbalı Adliyesi'ne sevk edildi. Burada da ifadesini tekrarlayan Rasim D., savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!