‘Sun Design Project’ En İyi Yetenek Programı seçildi

Güncelleme Tarihi:

‘Sun Design Project’ En İyi Yetenek Programı seçildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2019 11:39

 Toptalent.co tarafından yapılan değerlendirmede Sun Tekstil tarafından yürütülmekte olan Sun Design Project yaz okulu programı, tekstil sektöründe gerçekleştirilen ‘En İyi Yetenek Programı’ olarak seçildi.

Haberin Devamı


İş yaşamına başlayacak olan üniversitelerin son sınıflarında okuyan gençlerin kariyerlerinde fark yaratacak, en iyi kuruluşlarda staj yapmak ve iş hayatına katılmalarını sağlayacak gelişim ve yetenek programları önem yaratmaktadır.
Geliştirilen programlar, yetenekli üniversite öğrencisi veya yeni mezunlar için staja veya işe alınmaları durumunda kariyerinin ilk adımını doğru şekilde atmalarına fırsat oluşturuyor.


Sun Tekstil aynı görüşle tekstil sektörü ile ilgili eğitim alan öğrencilere fayda yaratmak, bilgi birikimi ve deneyimlerini paylaşmak, gençleri iş hayatına hazırlamak üzerine kurulduğu günden bu güne dönemsel olarak projeler gerçekleştirmektedir. Tasarım gücü sayesinde tasarımlarının tamamını üretime geçirebilme kabiliyetine sahip olan Sun Tekstil, 2018 yılın da güzel sanatlar fakültelerinin tasarım bölümlerinde okuyan, mesleki alanda yeteneklerini geliştirmek, öğrenimleri süresince edindikleri bilgileri kullanma şansı yaratmak ve iş hayatının dinamiklerini deneyimlemek isteyen üniversite öğrencileri için “Sun Design Project” projesini hayata geçirdi. Oluşturulan program yurt içinde ve yurt dışında alanında çok değerli olan okulların öğrencilerinin kabul edildiği bir yaz okulu olarak tasarlandı.

Haberin Devamı

‘Sun Design Project’ En İyi Yetenek Programı seçildi


Toptalent.co tarafından yetenek programlarının değerlendirildiği ve ilk 100 programın paylaşıldığı ‘Top 100 Talent Program 2019’ değerlendirmesinde, Sun Design Project sektörler arasında yapılan değerlendirmede, tekstil sektörün de gerçekleştirilen, en iyi yetenek programı olarak 1. olurken ilk 100 içerisinde 36. sırada yer aldı.
2019 yılında 8 – 26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek programın başvuruları alınmaya devam ediyor. 15 Nisan son başvuru tarihi olan programa, yapılan değerlendirme sonucu kabul edilenler 1 Mayıs tarihinde sundesignproject.com üzerinden yayınlanacaktır.
Geleceksin sensin, birlikte yaratalım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!