Neşe Demirtaş "Her güzellik uzmanı "uzman" değildir"

Güncelleme Tarihi:

Neşe Demirtaş Her güzellik uzmanı uzman değildir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2018 11:39

İzmir'in tanınmış güzellik uzmanlarından Neşe Demirtaş, uzun zamandır başarıyla gerçekleştirdiği ve adından söz ettirdiği uygulamarıyla ilgili konuştu Cilt gençleştirme ve kalıcı makyaj konularında kendi yöntemleriyle başarıyı yakalayan Demirtaş, her güzellik uzmanının konusunda "uzman" olmadığını, insanların tecrübesiz ve bilgisiz sözde uzmanlara kendisini teslim etmemelerini, deneme yanılma yöntemiyle kobay olmamalarını önerdi.

Haberin Devamı

Güzellik uzmanlığı bilgi donanım ve vizyon işi olduğunu belirten İzmir'in önde gelen güzellik uzmanlarından Neşe Demirtaş, Cerrahi müdahaleye sizi ilk güzellik uzmanı hazırlar ve yönlendirir fikri önemlidir uzmanın tecrübe bilgi birikimi varsa sizi en iyi şekilde yönlendirecektir" dedi. Demirtaş şöyle devam etti;


Güzellik uzmanı, Kozmetik ve teknolojiden doğru bir şekilde yararlanarak bu bilgi birikim tecrübesini cildi ve vücudu daha sağlıklı, daha güzel daha genç göstermek için gerekli araç ve makineleri doğru ve bilinçli bir şekilde uygulayan kişidir. Cildin yapısını inceler, türünü tespit eder ihtiyacını belirler. Tecrübeli bir uzman sadece görerek de cildin ihtiyacını anlayabilir. Her zaman göz önünde olan yüz bölgesinde deneme yanılmayla risk alınamaz, bu durumda bizi sosyal hayatta temsil eden yüzümüzü çok tecrübeli ellere emanet etmeliyiz.

Haberin Devamı

Neşe Demirtaş Her güzellik uzmanı uzman değildir


CİLT GENÇLEŞTİRME

Yapmış olduğum tedavilerde cildin kaybolan hacmini geri vermek için işlemler yapıyoruz, yaşlanma belirtileriyle savaşan anti -ageing uygulamalarla renk eşitsizliğini yorgun, donuk olan cilde seanslarla beraber gideriyoruz. Cilde hacim vermek daha parlak  ve daha genç bir cilde kavuşmak için yapabileceğiniz çok şey var giderek daha gelişmiş yenilikçi yaklaşımlarla cilt bakım rutinini çok üstüne çıkıp krem ve serumların çok derin tabakalara etki ederek cildin duran kolajen ve yapı taşlarını harekete geçirip cildin çizgilerinden ve bir çok sorunundan aynı anda kurtulmasını sağlıyoruz.
Bununla beraber birçok kombin tedaviler uzman ve hekim işbirliğiyle hastayla beraber bir planlamayla ortak görüşle kombin tedavilerde çok güzel sonuç vermektedir.
Kırışıklık ve çizgilerin oluşumunu önlemek var olanların görünümünü hafifletmek, cilde daha genç parlak bir görünüm yapmış olduğum seanslarla mümkündür.
kolajen ve elastik üretimini tetikleyen, ihtiyaç duyduğu besinlerle cildi destekleyerek yoğun nem ve yapılanması sağlanmaktadır. Yapmış olduğumuz seanlarla ameliyatsız neştersiz bir gençleşme sağlamaktayız .Bu uygulamalarda cildin sarkma elastikiyet kaybına göre seans sayısı ve boyun bölgesindeki deformasyona kadar tüm sarkma bölgesinde çok etkili tedavi edilebilmektedir.
Her uzmanın her hekimin kendine özel bilgi birikimiyle keşfettiği bilgiyle donattığı uygulamalar muhakkak vardır. Günümüzde birçok etkili cilt gençleştirme yöntemi ve tekniği vardır .Bunlardan en etkili olan cilt gençleştirme cilde kontrollü bir tahribat verip cildin ihtiyacı oranında ürünler vererek iyileşmesini sağlamaktır. Ölü ve yaşlı olan üst deriyi de almaktır. Bu işlem diğerleri gibi her uzmanın kendi bilgi ve tecrübesiyle orantılıdır.

Haberin Devamı

Neşe Demirtaş Her güzellik uzmanı uzman değildir




KALICI MAKYAJ


Her sabah makyajlı uyanmak mümkün , mükemmelliyetci olmanın biraz daha yorucu olduğu günümüz koşullarında çalışma hayatındaki günlük koşturmada size büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Keskin ve ince bir eyeliner çekecek zamanınız yoksa her sabah bu işlemi kalıcı yaptırmak çok akıllıca. Eğer kaşınızın şeklinden memnun değilseniz her sabah kaş çizmektesin durumunda değilsiniz. Artık o kadar doğal kaşlar yapıyoruz ki gerçeğinden ayırt etmek imkansız. Yapmış olduğumuz kalıcı makyaj kaş işleminden gerçek kılı ayırt etmek adeta imkansız. Dudak kontürü ve kalıcı dudak renklendirme işlemi de çok doğal yapılmalıdır, çünkü makyaj yapılmadığı zamanda kullanmakta abartıya kaçılmamalıdır.

Haberin Devamı


Soluk benizlilere yaptığımız allık ve kontur işlemi doğal olmalıdır. Kalıcı makyaj denince birde meme başı şekil bozokluklarında da cankurtarandır. Kişinin kaybolan özgüvenini geriye kazandırması can simididir. Günümüzde birçok uzmanı ikiye ayıran tümüyüz bölgesine yapılan tamamen yüz bölgesine ten renginde bir kalıcı föndöten denen uygulamayı Vitiligo gibi durumlar haricinde pek sağlıklı bulmuyorum. .
Cerrahi alanda yapılan bir çok ameliyattan sonra o alanda oluşan renk değişiklikleri mor kırmızı hareler uzun süre geçmeyen ameliyattan sonraki durumlarda can kurtarıcıdır. Burada da yine başarı oranı uzmanın bilgi ve tecrübesiyle orantılıdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!