Kınık Belediyesi'nden sinema günleri

Güncelleme Tarihi:

Kınık Belediyesinden sinema günleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2018 10:49

Kınık Belediyesi'nden sinema günleri

Haberin Devamı

İZMİR'in Kınık ilçesinde, Belediye tarafından düzenlenen 'Sinema Günleri' kapsamında, ilçenin merkez ve dış mahallelerinde yaşayan vatandaşlar sinema ile tanıştı.

Kınık Belediyesi, ilçede sinema salonunun olmaması nedeniyle Bergama ilçesindeki bir sinema ile anlaşarak, 'Sinema Günleri' düzenledi. Sinema Günleri kapsamında perşembe ve cumartesi günleri gündüz kadınlara, pazartesi akşamları da erkeklere olmak üzere her hafta ortalama 180 kişiye ücretsiz film izleme keyfi yaşatılıyor. Vizyondaki Türk filmlerini izleyen Kınıklılar, tekrar Belediye'ye ait araçlarla evlerine bırakılıyor.

AK Partili Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, "Kınık'ta hayatı boyunca gerek sinema salonunun olmayışı gerekse imkansızlıklardan dolayı hiç sinemaya gitmeyen vatandaşlarımızı sinema ile tanıştırmak amacıyla bu projeyi başlattık. Bu çalışmamız ile vatandaşlarımızdan çok önemli dönüşler aldık. Kınık'ta yaşayan vatandaşlarımızın şehirlerde yaşayan insanlarımızla aynı olanaklara sahip olmaları için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Kınık ilçe merkezi ve dış mahallelerinde yaşayan vatandaşları sinema ile tanıştıran Sinema Günleri'nin 4 ay süreceği bildirildi.

Cevdet ŞEN / KINIK (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!