Kemalpaşa Cumhuriyet coşkusunu Rafet El Roman konseri ile yaşadı

Güncelleme Tarihi:

Kemalpaşa Cumhuriyet coşkusunu Rafet El Roman konseri ile yaşadı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2018 10:56

Kemalpaşa Cumhuriyet coşkusunu Rafet El Roman konseri ile yaşadı

Haberin Devamı

İZMİR'in Kemalpaşa ilçesinde, Cumhuriyet'in kuruluşunun 95'inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Rafet El Roman, sahne alarak Kemalpaşalılar'ı coşturdu.

Kemalpaşa Belediyesi tarafındandan Binali Yıldırım Millet Bahçesi'nde 'Cumhuriyet' konseri düzenlendi. Konserde ünlü şarkıcı Rafet El Roman sahne aldı.

Kortej yürüyüşü, halk oyunları gösterilerinin ardından başlayan konseri Kemalpaşalılar'ın yanı sıra çevre il ve ilçelerden de izlemeye gelenler oldu.

Cumhuriyet coşkusu daha sonra sahneye gelen Rafet El Roman ile daha da arttı. 'Seni Seviyorum', 'Özledim', 'Ömürümün sahibi', 'Yalancı Şahidim' ve 'Kalbine Sürgün' gibi sevilen şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcıya, hayranları da bulundukları yerden eşlik etti. İki saat sükren konserin sonunda kalabalığa seslenen AK Partili Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti olan ülkemizin gelişmesine katkıda bulunmak için çalışmalara devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun kurduğu Cumhuriyet'e bağlı hem de gösterdiği yoldan ilerleyen bilinçli bir nesiliz.  Bu vesile ülkemizin birlik ve beraberliğinin daim olmasını diliyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 95. sene-i devriyesini hep birlikte kutlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Daha sonra Kemalpaşa Kaymakamı Kemal Kızılkaya ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, şarkıcı Rafet El Roman'a çiçek verip, katkıları nedeniyle teşekkür etti. Etkinlik havaifişek gösterisiyle sona erdi.

KEMALPAŞA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!