Kursa katılıp iş sahibi oldular

Güncelleme Tarihi:

Kursa katılıp iş sahibi oldular
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2018 10:43

Kursa katılıp iş sahibi oldular

Haberin Devamı

İZMİR'de, Karabağlar Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR tarafından ortaklaşa açılan 'İstihdam Garantili Kasaplık Kursu' programını başarıyla bitiren kursiyelerlere sertifakaları verildi.

Karabağlar Kaymakamlığı'nın desteğiyle Karabağlar Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR, 'İstihdam Garantili Kasaplık Kursu' programı düzenledi. Yaklaşık 316 saat süren Et İşleme ve Reyon Elemanı kursunda kursiyerler, et üzerinde işlem yapma, eti servis yapma ve kemikli, kemiksiz et hazırlama teknikleri konusunda eğitime tabi tutuldu.

Kurslarını başarıyla tamamlayan 12 kursiyer için Limontepe Seniye Hasan Saray İlkokulu'nda sertifaka töreni düzenlendi. AK Parti MKYK Üyesi İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'nın katıldığı törende ev sahipliğini Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç yaptı. Milletvekilleri, kurslarını başarıyla bitiren kursiyerlere kurs bitirme sertifikasını verdi, ardından  aileleriyle birlikte pasta kesildi.

İş garantili kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler, çalışacakları yerleri de tören esnasında öğrendi. Kursiyerler, iş sahibi olmanın mutluluğunu birarada yaşadı.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!