Karabağlar'da Cumhuriyet yürüyüşü

Güncelleme Tarihi:

Karabağlarda Cumhuriyet yürüyüşü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2018 10:32

Karabağlar'da Cumhuriyet yürüyüşü

Haberin Devamı

İZMİR'de, Karabağlar Belediyesi'nin her Cumhuriyet Bayramı'nda düzenlediği 'Cumhuriyet Korteji' bu yıl da büyük ilgi gördü. Binlerce kişi ellerinde Türk Bayrakları'yla toplam 6 kilometrelik yolu ilk günkü heyecan ve aşkla yürürken, Edip Akbayram konseri ile coşku arttı.

Üçkuyular Fahrettin Altay Metro Durağı'ndan başlayan geleneksel Cumhuriyet Korteji'ne Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, eşi Fügen Selvitopu, CHP İzmir Milletvekilleri Ednan Arslan ve Tacettin Bayır, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri, ilçedeki amatör spor kulüpleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Çoluk çocuk demeden yürüyüşe katılan vatandaşlar, ellerinde bayraklarla uzun kuyruklar oluştururken, metrelerce uzunluğundaki Türk Bayrağı da kortej boyunca eller üzerinde taşındı. Kortej sırasında bazı vatandaşlar evlerinin balkonlarından, bazıları ise araçlarından el sallayarak coşkuya ortak oldu. Havai fişek gösterilenin yanı sıra Göztepe taraftar topluluğu da meşaleler yakarak korteje eşlik etti.

Üçyol Uğur Mumcu Parkı'nda tamamlanan kortej yürüyüşü, bu kez yerini şarkıcı Edip Akbayram konserine bıraktı. Ünlü şarkıcı, alanı dolduran binlerce kişiye en güzel şarkılarını seslendirerek güzel bir gece yaşattı. Başkan Selvitopu da vatandaşlarla birlikte konseri izleyerek, coşkuya ortak oldu.

Cumhuriyet Bayramını kutladı

Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, herkesin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayıp, Edip Akbayram'ı da performansı için çiçek vererek tebrik etti.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!