İzmir’e yeni cazibe merkezi "Hilltown Karşıyaka"

Güncelleme Tarihi:

İzmir’e yeni cazibe merkezi Hilltown Karşıyaka
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2019 13:38

Rönesans Gayrimenkul tarafından İzmir’de projesi sürdürülen Hilltown Karşıyaka, 18 Ekim’de kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

 

 

Ulusal ve uluslararası prestijli markalara ev sahipliği yapacak AVM, lezzet noktaları ve çocuklara yönelik alanlarıyla şehrin yeni buluşma noktası olacak.

 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İzmir Karşıyaka’da alışveriş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. Ulusal ve uluslararası markaları bir araya getirerek, tüketicilere eşsiz bir atmosfer sunmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka, 18 Ekim’de kapılarını açacak ve ziyaretçilerle buluşacak. 

 

Türkiye’nin en prestijli alışveriş merkezlerini sektöre kazandıran Rönesans Gayrimenkul Yatırım, Karşıyaka’da özel konsept bu projeyle, İzmir’in alışveriş keyfine bambaşka bir boyut getirecek. Hilltown AVM,  birçok dünya markasını da ilk kez aynı çatı altında buluşturacak.

Haberin Devamı

İzmir’e yeni cazibe merkezi Hilltown Karşıyaka

 

Gurme lezzetler Hilltown Karşıyaka’da

40’ı kafe ve restoran olmak üzere 200’den fazla markaya ev sahipliği yapacak Hilltown Karşıyaka’da ayrıca lezzet şöleni yaşanacak. Ulusal ve uluslararası gurme lezzet markaları Hilltown’da çok özel bir atmosferde buluşurken, tüketicilerin eğlence ve “yeme-içme”de de tek adresleri olacak.

İzmir’e yeni cazibe merkezi Hilltown Karşıyaka

 

Şehre yeni bir “nefes”

Açık ve kapalı alan konseptiyle tüketicilerin yaşamına dokunmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka, zengin peyzaj alanları, nilüfer çiçekleriyle donanmış biyolojik ve su animasyonlu havuzlarıyla İzmir’in hayat bulduğu bir buluşma noktası olacak. Hilltown Karşıyaka’da ziyaretçiler keyifli ve ferah bir ortamda alışveriş yaparken, keyifli bir deneyimin de tadını çıkaracak.

Haberin Devamı

İzmir’e yeni cazibe merkezi Hilltown Karşıyaka

 

Rönesans İnşaat tarafından 90 bin metrekare alan üzerine inşa edilen projede, 68 bin metrekare kiralanabilir alan, 2.750 araç kapasiteli otopark ve 7 sinema salonu bulunacak. Hilltown Karşıyaka ayrıca, 250 metrekaresi su temalı oyuncaklar olmak üzere toplam 2 bin metrekare oyun alanıyla, İzmir’in en eğlenceli çocuk parklarından birine ev sahipliği yapacak. Karşıyaka’ya mimarisi ve tarzıyla farklı bir hayat sunmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka, dev etkinlik alanıyla da İzmir’de unutulmayacak anlar yaşatacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!