İnci Holding'de Cevdet İnci Onur anma gecesi

Güncelleme Tarihi:

İnci Holdingde Cevdet İnci Onur anma gecesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2019 16:21

Türkiye’nin köklü şirketlerinden İnci Holding’in yöneticileri ve çalışanları, Cevdet İnci Onur Gecesi’nde bir araya geldi. İzmir Arena’da düzenlenen gecede konuşan İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Neşe Gök, “Gurur dolu bir geçmişten, güven dolu bir geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Ülkemiz için daha çok çalışmamız, daha çok üretmemiz gereken bir dönemdeyiz” dedi.

Haberin Devamı

  

67 yıldır otomotiv tedarik sanayinde hizmet veren İnci Holding’in yöneticileri ve çalışanları gelenekselleşen Cevdet İnci Onur Gecesi için bu yıl da bir araya geldi. 15’inci kez ‘Cevdet İnci Teşvik Ödülleri’nin dağıtıldığı ve ‘Toplumsal Mesaj Yarışması’nın yapıldığı gece, İzmir Arena’da gerçekleştirildi. Törenin açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi 2024 yılına kadar uzatılan Neşe Gök yaptı. Gök, 2019 yılında başarılı işlere imza attıklarını, 2020’de stratejik büyüme hedefi doğrultusunda hız kesmeden var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

“Yürüyecek daha çok yolumuz var”
İnci Holding ailesi olarak katma değerli işler üretmeye, tüm iştiraklerinde büyüme ve yatırım planları yapmaya devam ettiklerini vurgulayan Gök, “Yenilenen vizyonumuzla ‘Gelecek Bize Ait’ diyerek yolumuza devam ediyoruz. Gurur dolu bir geçmişten, güven dolu bir geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz. İhracatımızı üretimimizin yüzde 65’ine çıkardığımız ve 100’ün üzerinde ülkeye ulaştığımız başarılarla dolu 2019 yılını geride bırakıyoruz. Japon ortaklığımızla büyüyen İnci GS Yuasa’nın üçüncü akü fabrikasını hizmete soktuk. Jant alanında Brezilyalı ortaklarımızla birlikte beşinci fabrikamızın temelini attık. O temele, sevgimizi, işimize olan aşkımızı kattık. Uluslararası düzeyde hizmet veren iştirakimiz Yusen İnci Lojistik şirketimizde İzmir Bayraklı Ofisi’mizin açılışını gerçekleştirdik. Ağırlama ve konaklama sektörünün öncü şirketi ISM Minibar şirketimizde ISMART Tasarım Merkezi’mizi hayata geçirdik. 2018 sonunda bir girişim sermayesi şirketi olarak hayata geçirdiğimiz Vinci ile de mobilite, tedarik zinciri, enerji yönetimi/depolama ve Endüstri 4.0 alanlarında erken aşama teknoloji alanlarında faaliyet gösteren üç şirkete yatırım yaptık.

Haberin Devamı

Önümüzdeki yıl faaliyet alanlarımızın tümünde büyümeye yönelik çalışmalarımızın yanı sıra İnci Holding markasını ülkemiz sınırlarının dışına taşımak amacıyla dış pazarlarda, büyüme kabiliyeti olan sektörlerde yatırım yapmayı hedefliyoruz. Teknolojisiyle bizi ileriye taşıyacak global ölçekli yatırımlar gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Ülkemiz için daha çok çalışmamız, daha çok üretmemiz gereken bir dönemdeyiz. Elde edeceğimiz daha çok başarı, yürüyeceğimiz daha çok yolumuz var” dedi.

 

Haberin Devamı

2020 yılının toplumsal mesajı belirlendi
İnci Holding’in kurucusu Cevdet İnci’nin gelecek nesillere emanet ettiği değerlere sahip çıkan çalışanların katılımıyla 2000 yılından beri gerçekleştirilen ‘Toplumsal Mesaj’ yarışmasının kazanan mesajı da açıklandı. “Bilgimizle teknolojiyi birleştiriyor, geleceğe yön veriyoruz.” olarak seçilen teknoloji temalı 2020 toplumsal mesajı, yıl boyunca holdingin antetli kağıt, sunum, katalog gibi tüm yazılı materyallerinde ve mail imzası, web sitesi gibi iletişim araçlarında kullanılacak.

‘Cevdet İnci Teşvik Ödülleri’ sahiplerini buldu
Gecede kurum içi girişimciliği artırmak amacıyla kurucusu Cevdet İnci’nin ilkini gerçekleştirdiği ve 15 yıldır düzenlenen “Cevdet İnci Teşvik Ödülleri” de sahiplerini buldu. Jüri tarafından 18 farklı proje önerisi arasından kazanan 7 proje ödüllendirildi. Gece, Aydok Moralıoğlu ve Orkestrası’nın konseriyle son buldu.

Haberin Devamı

İnci Holding hakkında

Temelleri Cevdet İnci tarafından 67 yıl önce atılan, ağırlıklı olarak otomotiv tedarik sanayinde faaliyet gösteren İnci Holding’in bugün 2800 çalışanı ve 9 şirketi bulunuyor. Son 10 yıldır her sene ortalama yüzde 17 büyüyen İnci Holding, akü ve jant üretimiyle otomotiv tedarik sanayi sektörünün yanı sıra lojistik ve otel ekipmanları sektörlerinde de faaliyet gösteriyor. İnci Grubu ürünlerinin yüzde 65'in 100’den fazla ülkeye ihraç ediyor. Kurumsal yönetim ilkeleriyle yönetilen bir aile şirketi olan İnci Holding, Türkiye ekonomisine katkıları ile gelişimini sürdürüyor. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!