Hastanede gebelik yogası

Güncelleme Tarihi:

Hastanede gebelik yogası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2019 09:52

Hastanede gebelik yogası

Haberin Devamı

İZMİR Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Gebe Okulu'nda, anne adayları fizyoterapist eşliliğinde gebelik yogası ile doğuma hazırlanıyor.

Hastanenin gebe okulunda, normal doğum korkusunu yenmek için anne adaylarına yardımcı olunuyor. Her geçen gün katılan sayısının arttığı gebe okulu ve yoga eğitiminde, sezeryan ile doğum yapmayı düşünen anne adayları eğitimlerinin ardından normal, fizyolojik doğuma yöneliyor.

İ.K.Ç.Ü. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ali Gürbüz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Gebe okulu, anne adaylarına mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir gebelik ve doğum süreci yaşamaları, doğumlarının ve bebek bakımlarının daha bilinçli bir hale getirilmesi, doğum sonu ve emzirme sürecinde destek olması amacıyla hastane bünyesinde faaliyet göstermektedir.  İzmir'de ilk sayılabilecek fizyoterapist eşliğinde yoga ile de anne adaylarına daha fazla katkı sunmaya başlamışlardır. Gebelik yogasının  faydalarından istifade ederek özellikle anne adaylarımızın sezeryan doğum yerine normal doğuma teşvik edilmesini amaçlanmıştır" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!