Başkan Şenol: Bu onur bana yeter

Güncelleme Tarihi:

Başkan Şenol: Bu onur bana yeter
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2019 11:50

Başkan Şenol: Bu onur bana yeter

Haberin Devamı

GAZİEMİR Belediyesi mart ayı olağan meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Meclis üyelerine emekleri için teşekkür ederek, adalet heykeli takdim eden Başkan Şenol; "Bu kentte 10 yıl belediye başkanlığı yaptım. Bu onur bana yeter" dedi.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, meclis üyeleri ile son meclis toplantısının ardından, düzenlenen yemekte bir araya geldi. Gaziemir'in gelişmesine katkıda bulunan meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Şenol, "Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir, bizim dostluklarımızın makamlarla alakası yoktur, ölünceye kadardır. Kiminizle beş yıl, kiminizle on yıl çalıştım. Zaman zaman tansiyonlar yükselse de bunu siyasetin doğası kabul edip, Gaziemir için el birliğiyle her zaman en iyisi olsun diye çalıştık" diye konuştu.

'BU MECLİS İYİ İŞLER BAŞARDI'

10 yıllık görev süresince Meclis'te AK Parti grubu ile yüzde 95 ortak karar aldıklarını dile getiren Başkan Şenol, "Güzel günler de oldu, zor günler de ama bu meclisin iyi işler başardığına inanıyorum. İnşallah bizden sonra gelecek olan arkadaşlar da bunu devam ettirir. Biz her zaman daha iyi bir Gaziemir için çalıştık. Mutlak bir son yok. Hep daha iyisini ve daha güzelini isteyeceklerdir. İnşallah arkadaşlarımız da güzel işler başarırlar" dedi.

ADALET HEYKELİ TAKDİM ETTİ

5 yıllık görev süresi boyunca Gaziemir'e hizmet eden meclis üyelerine teşekkür ederek, Adalet heykeli takdim eden Başkan Şenol, "Siyasetin amacı para kazanmak değil. Bunun onuru insana yeter. En büyük zenginlik de onurdur bana göre. Bizim de Allah'a şükür orada bir resmimiz olacak. Biz de onun onuru ve gururu ile yaşayacağız. Sizlere Adalet Parkımızda da bulunan 'Adalet Heykeli'ni takdim etmek istiyorum. Çünkü hepimizin bir gün adalete ihtiyacı olacak" diye konuştu.

Meclis üyelerinden helallik isteyen Başkan Şenol, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Öncelikle bana 10 yıl bu onurlu, şerefli görevi veren partime ve beni buraya taşıyan Gaziemir halkına teşekkür ederim. 60 yıl sonra devraldığımız Gaziemir'de Cumhuriyet Halk Parti'li belediyecilik anlayışının devam edeceğine gönülden inanıyorum. Tüm meclis üyelerimden ve çalışma arkadaşlarımdan helallik istiyorum. Benim sizde bir hakkım varsa, helal olsun."

CHP Grubu adına Grup Başkanvekili Neriman Balcı Türkeri, Başkan Şenol'a, "10 yıldır Gaziemir'e sosyal belediyecilik anlamında dokunarak, yeşili çoğaltarak, sağlık ve sosyal işlerde devrim yaparak ilçemize farkındalık kattığınız için size çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Ak Parti Grup Başkanvekili Hüseyin Aslan da Başkan Şenol'a teşekkür ederek; "Bugüne kadar bu meclis çatısı altında Gaziemir adına birçok karar aldık. Hepsi de Gaziemir halkının yararına oldu. Gaziemir için hayırlı ve uğurlu olsun. Bundan sonra gelen hangi parti olursa olsun; 'Memleket işi Gönül İşi de' olabilir, 'Mart'ın sonu bahar' da olabilir. Burada önemli olan Gaziemir için birlik ve beraberliğin olması. Bugüne kadar yüzde 95'in üzerine ortak kararlar aldık. Size ve meclis üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Yeri geldi abimiz, yeri geldi başkanımız oldunuz. Bu çatı altında sizlere sürçülisan ettiysek affola" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!