Eski oyuncaklar çocuklara umut olsun

Güncelleme Tarihi:

Eski oyuncaklar çocuklara umut olsun
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2018 15:23

Balıkesir’in ödüllü Ford Yetkili Satıcısı Akoto ‘Atma! Tamir Olsun, Çocuklara Umut Olsun’ projesine destek için Bursa Osmangazi’ye gitti.

Haberin Devamı

Proje kapsamında mağazalarda kutularda toplanan arızalı , bozuk kullanılmayan oyuncaklar, tamir edilip yeniden can buluyor. Proje sahibi Muammer Kavazoğlu ve Annesi Şükriye Hanım’ın 1 yıl önce başlattığı bu anlamlı proje için hedef 1 milyon oyuncak.


Projeyenin Hikayesi ise oldukça anlamlı.. Muammer Bey bir gün yol kenarında atılmış bir oyuncak görüp onu tamir ederek başlamış bu işe ve bu oyuncağı bir hediye paketi yapıp sokaktan geçen bir çocuğa verdiği mutluluk onları bugüne kadar getirmiş. Bir şeyler yapmalıyız diye yola çıkan Anne Oğul aralarında bir görev paylaşımı yapmış; Elektrik,parça vb. ile ilgili işleri Muammer Bey onarıyor; Annesi Şükriye hanımda evde kendi eli ile tamir edip yıkadığı peluşları tertemiz yaparak paketliyor. Bugüne kadar 2200 adet oyuncak dağıtan bu güzel ailenin çıktığı bu yol; işler büyüdükçe artan maliyetler ile de artık bu büyük bir sosyal sorumluluk Projesi. Şuan da Türkiye’nin her yerine ”karşılıksız” onlarca oyuncak tamir edilerek yenileniyor paketleniyor ve kimsesiz çocuklara, alım gücü olmayan ailelere, okullara her yere kargolanıyor.

Haberin Devamı

Eski oyuncaklar çocuklara umut olsun


Amacı, çocuk ruhunu tekrar canlandırmak olan projeye Akoto bayisi satış müdürü Seda Ispartalı’nın ekip liderliğinde Akoto personeli de destek verdi. Proje hakkında konuşan Ispartalı “çocukların ve Şükriye Annemizin yüzü toparladığımız desteklerle bir nebze olsun güldü, bu mutluluk bize yeter, bundan sonra da Atma! Tamir Olsun, Çocuklara Umut Olsun projesini desteklemeye devam edeceğiz” dedi. Balıkesir ve çevresinden gelecek eski oyuncakların toplanma merkezi Akoto olacak ve buradan aileye ve proje destek vermeye de devam edeceğiz diyen Ispartalı, Ekip Arkadaşlarına, Muammer Bey ve Annesine de duyarlılıklarından dolayı ayrıca teşekkür ederek, bu ve bunun gibi projelere hep destek vereceklerini, herkesin de bu konulara duyarlı olması gerektiğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!