Dünya Değişim Akademisi'nin yeni merkezleri açıldı

Güncelleme Tarihi:

Dünya Değişim Akademisinin yeni merkezleri açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2018 14:45

Toplam merkez sayısı şu an 20'ye ulaşan Dünya Değişim Akademisi'nin, Mavişehir ve Buca'daki yeni merkezleri, "Değişim Zamanı" sloganı ile açıldı.

Haberin Devamı

Değişmek isteyenlere dünyanın en kadim ve doğal tekniklerinin sunulacağı merkezlerin yöneticileri içten, çağdaş ve tam donanımlı Değişim Uzmanlarından oluşuyor. Açılan yeni merkezlerde temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Merkezlerde her türlü insanın ihtiyacına göre tasarlanan, "Korkuyu Aşma Sanatı, Depresyondan Özgürleşme, Öfkeyi Dönüştürme Sanatı, Stres Kontrolü Programı, Kıskançlığı Aşma Sanatı, Özgüven Sanatı, Yaratıcılık Programı, Başarı Sanatı, Etkili İletişim Sanatı ve Zaman Yönetimi" gibi farklı arayışlara uygun, herkesin yararlanabileceği pek çok program uygulanacak.

Dünya Değişim Akademisinin yeni merkezleri açıldı

 

Haberin Devamı

Motivasyonla dolacak, kendinizi keşfe ve değişime doyamayacaksınız diyen uzmanlar, cesaret veren önemli de bir ipucu veriyorlar: "Değişim direncini kırma aracı kararlılıktır. Zekâ uyandığında ve aktif hale geldiğinde kararlılık tavan yapar ve birey her türlü değişim direncini kırar. Eğer hayatının gerçekten değişmesini istiyorsan bir değişim kaptanına dönüşmelisin. Bir değişim kaptanı olup değişim gemisini değişim boyutlarından geçirerek direnç sınırlarını aşmalısın" (Ünlü 'Değişim Nedir ve Nasıl Gerçekleşir?' eserinden).

 

Değişim Uzmanları,  Dünya Değişim Akademisi merkezlerinin, aydınlık ve mutlu yarınlara adım atmak isteyen ve değişmekte kararlı olanların ilk adresi olacağını ifade ederek, bu senenin sonunda yurt içi ve yurt dışında 100'den fazla merkezin açılmış olacağını belirttiler.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!