Didim Çapari Balık Izgara’yı Didim çok sevdi!

Güncelleme Tarihi:

Didim Çapari Balık Izgara’yı Didim çok sevdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2021 20:22

Değişen işletmecileri, yenilenen yüzü ve hizmetleri ile Didim Çapari Balık Izgara’yı Didim çok sevdi.

Haberin Devamı

Didimli iş insanları Aslan Balakan, Şahin Bora ve Sedat Kara ortaklığıyla bu yıl, pandemi günlerinde hizmetlerine başlayan, görkemli açılışı ve kalitesi ile dikkatleri üzerine çeken Didim’e yaz kış hizmet verecek olan Didim Çapari Balık -Izgara gerek lezzetleri, gerek hizmet kalitesi gerekse de yaptığı etkinlik ve programlarla bu yaz Didimlilerden tam puan aldı.

Didim Çapari Balık Izgara’yı Didim çok sevdi


Yaz sezonu boyunca, sevilen sanatçıları misafir ederek, pandemi döneminde Didimlilere moral veren, Ulvi Karakış, Ömer Danış, Tuğçe Kandemir, Mustafa Keser ve Coşkun Sabah ile birbirinden eğlenceli ve unutulmaz gecelere imza atan Didim Çapari Balık Izgara yaptığı konser ve etkinlikler ile çok konuşuldu.

Haberin Devamı

Didim Çapari Balık Izgara’yı Didim çok sevdi


Klasik meyhane keyfini ve geleneksel lezzetleri, yenileyerek modern bir anlayışla kendi bünyesinde yeniden harmanlayan Didim Çapari Balık Izgara’da hem balık, hem de mangal ve ızgara keyfi yapmak mümkün. Bununla birlikte Didim’de güne daha erken ve keyif dolu başlamak isteyenler ya da Didim’e tatile gelenler Çapari Balık’ta kahvaltı keyfi de yapabilirler.
Didim’in en gözde koylarından olan 2,5 Koy’da denize karşı, eşsiz manzarası ile Ege’nin birbirinden doğal ürünleriyle bol çeşit ve sınırsız çay ikramıyla sabah kahvaltısı hizmeti de çok sevilen Didim Çapari Balık Izgara’da günün her saatinde taze balık ve meze çeşitleriyle keyifli bir yemek yiyebilir, misafirlerinizi ağırlayabilir özel gün ve kutlamalarınızı unutulmaz kılabilirsiniz. Sınırsız meze çeşitlerinin yanı sıra alkollü ve alkolsüz içeceklerin sunulduğu, canlı müzik programlarına yer veren Çapari Balık Izgara çocuklu aileler için de oldukça konforlu.
Çocuklar için özel oyun grupları da yer alan, mekanda geniş otopark alanı, eşsiz deniz manzarası ile şehir gürültüsünden uzak olması, lezzetli mutfağı, kalitesi ve konforu ile Didim’in marka değerini yükselten işletmelerden olan Didim Çapari Balık -Izgara yaz kış hizmet açık.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!