Boyalık Beach Hotel altıncı yılını kutladı

Güncelleme Tarihi:

Boyalık Beach Hotel altıncı yılını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2019 13:58

Türkiye’nin “En İyi 10 Resort Oteli” arasında yer alan Boyalık Beach Hotel, altıncı kuruluş yıl dönümünü kutladı. Boyalık Beach Hotel Genel Müdürü Orhan Belge “Başarımızı büyük bir aile olmaya borçluyuz” dedi.

Haberin Devamı

 

Çeşme'de hayallerinizdeki tatilini gerçekleştirebileceğiniz eşsiz manzaralı odalara sahip 5 yıldızlı Boyalık Beach Hotel’in kuruluşunun altıncı yıldönümü kutlamasında tüm çalışanlar bir araya geldi. Kutlamada yedinci sezona giriş pastası kesilirken beş ve altı yıldan bu yana çalışan personele plaket ve çeşitli hediyeler verildi. Aldığı ödüllerle adını en ünlü oteller arasına yazdıran Boyalık Beach Hotel’in başarısında tüm çalışanların katkısı olduğunu belirten Genel Müdür Orhan Belge, “Boyalık Beach Hotel büyük bir ailedir ve başarımızı büyük bir aile olmaya borçluyuz” diye konuştu.

Boyalık Beach Hotel altıncı yılını kutladı

Haberin Devamı

“Başarılarımız sürecek”
Çeşme'nin huzurunu bizimle yaşayın!” sloganıyla altı yıldır en iyi şekilde misafirlerini ağırladıklarını ifade eden Belge, “Boyalık Beach Hotel olarak mavi bayrak, yeşil anahtar ve yeşil yıldız sahibiyiz. Her konuğumuzun kendisine iyi gelecek ve eğlenceli vakit geçirebileceği imkanların bulunduğu Boyalık Beach Hotel’de altı yıldır sürdürdüğümüz misafir öncelikli hizmet anlayışımız bizi bugünlere taşıdı. Gelecek yıllarda da ekibimizle birlikte özverili çalışmalarımızı sürdürerek başarılarımızın katlanarak artacağına inanıyorum” dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!