Bornova'da okuyan başarılı öğrencilerin başarıları taçlandırıldı

Güncelleme Tarihi:

Bornovada okuyan başarılı öğrencilerin başarıları taçlandırıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2019 17:36

Bornova'da okuyan başarılı öğrencilerin başarıları taçlandırıldı

Haberin Devamı

İZMİR İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan, öğrencilerin farklı dallarda gerçekleştirdikleri farklı projelerle katıldıkları yarışmalardan kazandıkları başarıların ödüllendirildiği 'Taçlanan Başarılar' etkinliği kapsamında, Bornova'daki okullarda okuyan 350 öğrenciye kupa ve madalyaları verildi.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Taçlanan Başarılar etkinliği kapsamında, Bornova'da, 2018-2019 eğitim öğretim yılı boyunca ulusal ve uluslararası seviyede başarı göstermiş olan, toplam 65 özel ve devlet okulundan 350 öğrenci, kupa ve madalyalarını aldı. Spor, bilim ve sanat alanında pek çok başarıya imza atan öğrenciler, heyecanla ödüllerini almayı bekledi.

Bornova Şehit Tahsin Gerekli Özel Eğitim Okulu'nda gerçekleşen ödül törenine katılan Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, yıl boyunca katıldıkları yarışmalarda başarılı olan öğrencilerin ödüllerini tek tek verdi. Törende konuşan Kadıoğlu, "Bizler gelecek Türkiye'yi inşa edecek evlatlarımızı yetiştiriyoruz. Onları yetiştirirken kesinlikle hiçbir şeyden onları mahrum etmiyoruz. Onlarla birlikte olduğumuzu her alanda gösteriyoruz. Onlar da bu desteğin karşılığını başarıları ile veriyor. Burada sadece ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödül alan öğrencilerimiz var. Çok fazla öğrencilerimiz için bugün sadece ilçe bazında bir ödül töreni yaptık. Bu kadar kalabalığı bir arada görmek bizi ayrıca mutlu etti. Her zaman yanınızdayız, yeter ki bir şeyler yapmaya çalışın" diye konuştu.

Melis KARAKUZULU/İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!