Berki'den, Kültürpark Tenis Kulübü'ne vefa

Güncelleme Tarihi:

Berkiden, Kültürpark Tenis Kulübüne vefa
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2019 14:54

İzmir Kültürpark Tenis Kulübü'nde (KTK), 6 yıl başkanlık yapan, 2010'den beri de Onur Kurulu Başkanı olan işadamı Rami Berki, tenis sporunun nesilden nesile süren bir gelenek olduğunu KTK’ya kazandırdığı "toprak kort" projesiyle gösterdi.

Haberin Devamı

 

KTK’nın en eski üyelerinden biri olan Berki’nin maddi ve manevi desteğiyle kulübe toprak kort inşa edildi. Böylece KTK’ya, hem veteranlara hem performans oyuncularına hem de altyapı sporcularına farklı gelişim imkanları sunan toprak kort kazandırıldı.

NESİLDEN NESİLE SÜRÜYOR

KTK Yönetim Kurulu Başkanı Server Uyaroğlu, "Tenis kulübüne üye olmak demek, aşkla bağlı olduğunuz bir sporu yaparken, bir aileye de kavuşmak demektir. Nasıl ki, ailenizi hiçbir zaman unutmuyorsanız, kulübünüze de benzer duygularla bağlanırsınız. KTK'nın Onur Kurulu Başkanı Rami Berki de bu vefanın en güzel örneğini sergiledi. Rami Berki'nin büyük desteğiyle, kulübümüze toprak kort kazandırdık. 9 yıldır Enis Berki Turnuvası'na da sponsorluk yapan, kulübümüzün geçmiş dönemlerinden kalan borcunun ödenmesine destek veren Rami Berki, tenis kulübü üyeliğinin bir  gelenek ve ‘değer’ olduğunu gösterdi. 1941'den bu yana, yeni tenisçiler yetiştirmek için kulüp olarak çıktığımız bu yolda, her daim desteğini hissettiren geçmiş dönem başkanlarımız, yönetimlerimiz ve üyelerimizle, İzmir tenis tarihine kulübümüzün adını yazdırmaya devam ediyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!