Aynur Tartan İzmirli okurlarıyla buluşacak

Güncelleme Tarihi:

Aynur Tartan İzmirli okurlarıyla buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2019 11:28

Gazeteci, Yazar, Televizyoncu Aynur Tartan; renkli, keyifli kitapları ve sıcacık enerjisi ile 24’üncü TÜYAP İzmir Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşacak.

Haberin Devamı

 

Doğan Kitap’dan çıkan üç yemek kitabına, İnkilap Kitabevi’nden çıkan, her kalbe şifa olan ‘Kavramlarla İyileş’e ve son olarak Doğan Novus’tan çıkan, hiç denenmemiş bir kurguyla bir evliliğin hikâyesini, bir aşkın anatomisini roman tadında anlatan ‘Ergen Erkekler Yalnız Kadınlar’a hayat veren Aynur Tartan; yarın (13 Nisan Cumartesi) saat 14.00’de 24’üncü TÜYAP İzmir Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşacak. Sıcacık enerjisi ve sohbetiyle yazar – okur buluşmasına renk katacak.

“Yaratmaktan, üretmekten, hayat vermekten büyük keyif alıyorum… Değerlerimiz, geleneklerimiz, ilişkiler, insanlar, sohbetler, sofralar, lezzetler, mutfak, doğa… Hayatın içinden, kalbinden her şey benim için ilham kaynağı…” diyen Tartan, yeni kitap projesinin de müjdesini verdi.

Haberin Devamı

Aynur Tartan, yarın (13 Nisan Cumartesi) saat 14.00’de 24’üncü TÜYAP İzmir Kitap Fuarı Doğan Kitap Standında kitaplarını okurları için imzalayacak.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!