ALTO Yüksek İstişare Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi

Güncelleme Tarihi:

ALTO Yüksek İstişare Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2018 10:14

ALTO Yüksek İstişare Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi

Haberin Devamı

ALİAĞA Ticaret Odası (ALTO) Yüksek İstişare Kurulu, kuruluşunun ardından ilk toplantısını ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk başkanlığında gerçekleştirdi.

Aliağa ekonomisinin önde gelen isimlerinden oluşan Yüksek İstişare Kurulu'nun ilk toplantısında, Aliağa'nın sanayi ve ticaret potansiyelinin değerlendirilmesi ve ilçenin ticari, sanayi ve toplumsal sorunlarıyla güncel ve ekonomik konuları ele alındı. ALTO Yüksek İstişare Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin düzenlediği mevzuat doğrultusunda oluşturdukları Yüksek İstişare Kurulu'nun amacını, "Ekonomik, ticari ve sınai kalkınmaya katkı sağlayacak görüşler oluşturmak, mevcut çalışmaları izlemek ve değerlendirmek" olarak özetledi.

Aliağa Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulu'nun Ömer Ertürk başkanlığında, Adnan Saka, Ekrem Toker, Zekai Erşan, Fatih Fil, Tugay Yıldırım, Mehmet Manav, Mehmet Keskin, İbrahim Üstün, Salih Yıldırım, Raşit Aktan, Şali Yüksel, Kemal Erim, Ebru Bozdemir, Halil İbrahim Özer isimlerinden oluştuğu belirtildi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!