Başkan Kılıç: Amatör kulüplerin şampiyonluk sayısı 5’ten 65’e çıktı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kılıç: Amatör kulüplerin şampiyonluk sayısı 5’ten 65’e çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2019 10:29

Başkan Kılıç: Amatör kulüplerin şampiyonluk sayısı 5’ten 65’e çıktı

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA) - MALTEPE Belediyesi ilçedeki 150 öğrenciye, 6 branşta ücretsiz olarak verdiği spor eğitimleri ile çocukları spora teşvik ediyor. Her koşulda spora ve sporcuya destek verdiklerini kaydeden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Biz göreve gelmeden önce Maltepe’nin amatör kulüplerinde şampiyonluğu 5’ti, desteklerimizle bugün 65’e çıktı" diye konuştu.

Maltepe Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından Yalçın Kızılay Kapalı Spor Salonu’nda verilen ücretsiz kurslar kapsamında öğrenciler; futsal, basketbol, voleybol, jimnastik, karate ve serbest faaliyet alanlarında 6 dalda eğitime tabii oluyor. Öğrenciler bu kurslar sayesinde hem sporla tanışıyor hem de keyifli vakit geçiriyor.

“GENÇLERİMİZİ SPORA YÖNLENDİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

150 öğrencinin eğitim aldığı kurslara katılarak öğrencilere başarılar dileyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, spora verdikleri destekleri şu sözlerle anlattı:

"Göreve geldiğimiz 2014 yılında Maltepe’de, amatör spor kulüplerimizin 5 şampiyonluğu vardı. Bugün şampiyonluk sayısını 65’e çıkardık. Görevimiz boyunca yatırımlarımızın büyük çoğunluğunu Maltepemizin sporuna ve sporcularına yaptık. Sizin gibi genç kardeşlerimizi, genç evlatlarımızı bu hayatın olmazsa olmazı spora yönlendirmek için çalıştık. Gülsuyu’nda yıllarca bitirilemeyen stadı göreve gelir gelmez bitirdik ve Maltepeli gençlerimizin hizmetine açtık. Aynı şekilde buradaki salonumuzda da sizlere her koşulda imkanlarla sunuyoruz. İnşallah hepiniz ilerde güzel yerlerde olursunuz. Hepinize başarılar diliyorum.”

Konuşmasının ardından eğitime katılan öğrencilere Maltepe Belediyesi baskılı formaları hediye eden Kılıç, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!