Kasımpaşa, Diagne ile 4, Trezeguet ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Güncelleme Tarihi:

Kasımpaşa, Diagne ile 4, Trezeguet ile 3 yıllık sözleşme imzaladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2018 18:03

Kasımpaşa, Diagne ile 4, Trezeguet ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Haberin Devamı

İstanbul ekibi tüm oyuncularıyla en az 2021'e kadar anlaştı

Nursal Bilgin: "Kimse sözleşmesini düşünmeyecek, herkes futbolunu oynayacak"

Ata SELÇUK / İSTANBUL (DHA) - Kasımpaşa, kulüpte yer alan tüm futbolcularla en az 2021 yılına kadar anlaşma imzalandığını açıkladı. Takımın en önemli oyuncularından Mbaye Diagne'nin 4 yıllık, Trezeguet'nin ise 3 yıllık sözleşmeye imza attığı öğrenildi.
Spor Toto Süper Lig'de 15'inci haftanın tamamlanmasının ardından ikinci sırada yer alan Kasımpaşa'da yönetim flaş bir karara imza attı. Kasımpaşa Kulübü'nün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, kulüpte yer alan tüm futbolcuların sözleşmesinin en az 2021 yılına kadar uzatıldığı kaydedildi.
"KİMSE SÖZLEŞMESİNİ DÜŞÜNMEYECEK, HERKES FUTBOLUNU OYNAYACAK"
Nursal Bilgin konuyla ilgili Demirören Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada, "Ligde en çok gol atan takımız. Kırmızı kartımız hiç yok, sarı kart da en az bizde var. Bunun Avrupa'daki karşılığı en güzel futboldur. Bu başarıyı sağlayan tüm futbolcularımızla en az 2021 yılına kadar anlaşma sağladık. İzlediğimiz bu yolla hem teknik kadronun, hem de futbolcuların kafasını rahatlattık. Kimse sözleşmesini düşünmeyecek, herkes sadece futbolunu oynayacak" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!