Basketbol Milli takımlarına yeni sponsor

Güncelleme Tarihi:

Basketbol Milli takımlarına yeni sponsor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2018 13:28

Basketbol Milli takımlarına yeni sponsor

Haberin Devamı

İbrahim ALİOĞLU - Doğanay YAVUZ - İSTANBUL / DHA

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), milli takımlar ana sponsorluğu için Bilyoner ile sözleşme imzaladı.
imzalanan anlaşma kapsamında Bilyoner, 3 yıl boyunca hem erkek hem de kadınlar milli basketbol takımı formalarının şortlarında yer alacak.
Basketbol Milli Takımlarının uluslararası başarılarına katkı sağlayacak sponsorluk anlaşması, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Bilyoner Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay'ın katıldığı törende imzalandı.
Törende konuşan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu şunları söyledi:
"Göreve geldiğimiz günden itibaren federasyonumuzun temel hedefleri arasına koyduğumuz her başlıkta sürekli gelişimi ve ilerlemeyi başarmanın gururunu yaşıyoruz. Bugün federasyonumuzun gelirlerinin yüzde 80'ini pazarlama anlaşmalarımız ve yönettiği projeler oluşturuyor. Basketbolun heyecanı, geniş kitlelere ulaşması ve bu süreçte de birbirinden değerli marka ve kurumların desteğini alması ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Biz de her gün artan bir heyecan ve kararlılıkla çalışarak bu desteği sponsorlarımız için bir itibar kaynağına dönüştürüyoruz."
Bilyoner.com Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay ise imza töreninde şöyle konuştu:
"Türkiye'nin ilk yasal elektronik şans oyunları platformu Bilyoner.com olarak, 3 yıllığına Türkiye A Milli Basketbol Takımları Ana Sponsoru olduğumuzu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. 15 yıldır Spor Toto'nun yasal bayisi olarak, 3.5 milyona yakın üyemizle birlikte spordan kazandığımızı spora aktarmaya devam ediyoruz. Hepinizin bildiği gibi 2016 yılında Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne ana sponsor olmuş ve lige 3 sezon boyunca ismimizi vermiştik. Yine aynı yıl Erkekler Basketbol Ligi özelinde hâlâ devam etmekte olan bir sponsorluk anlaşması daha imzalayarak, ligin resmi bahis sponsoru unvanını almıştık.
Bu yeni sponsorlukla hem basketbola verdiğimiz desteği sürdürüyor hem de kendi değerlerimize, milli takımımıza yatırım yapıyoruz. Basketbol federasyonumuza, erkekler ve kadınlar basketbol ligi sponsoru olarak geçmişte verdiğimiz desteği Milli Takımlar seviyesine taşımaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğumuzu paylaşmak isteriz."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
- İmza töreninden görüntüler
- Açıklamalar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!